Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 10.9.
Za subotnju večer smo izdvojili reality emisije, serije i nastavke omiljenih filmova

TV Preporuke dana – Subota 10.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 10.9.

SERIJE / EMISIJE

Anno: Ljeta Gospodnjeg 925., RTL u 19:20 sati

Farma, Nova TV u 20:10 sati
Ove subote doznat ćemo tko će biti prvi farmer koji će napustiti Farmu. Obzirom da se dvije farme bore za pobjedu u tjednom zadatku, dva duelista iz gubitničke farme odlazi u dvoboj, a dva farmera iz pobjedničkog tima odlazi u mini dvoboj gdje će se boriti za ispunjenje jedne svoje želje.

Pad, HTV 1 u 23 sata
U mrtvačnici Gibson obavještava Burnsa o tijeku istrage. Detektivka Ferrington obavijesti ih da je James Olson ubijen. Gibson vješto prikriva šok, ali te ju vijesti jako potresu. Sljedećeg jutra Olsenov partner Breedlov budi se u hotelskoj sobi uz zvukove nasilne borbe. Automatski naziva Olsenov broj, no na mobitel se javlja Eastwood.

FILMOVI

Ledeno doba 4: Zemlja se trese, RTL u 20:10 sati
Jedan od najomiljenijih filmskih trojaca, Manny, Diego i Sid iz ledenog doba, kreću na najveću avanturu nakon što kataklizma odvoji cijeli kontinent. Razdvojeni od ostatka krda, plove na ledenoj santi koja ih odnese na epsko putovanje morem. Manny i ekipa suočeni su s dosad neviđenim izazovima da postanu junaci i izvedu nemoguće, dok susreću egzotična morska stvorenja, istražuju vrli novi svijet i bore se s okrutnim gusarima. Scratov ponovni susret s njegovim ljubljenim, ali ukletim, žirom katapultira ga onamo gdje nijedna prapovijesna vjeverica dosad nije kročila.

Povratak ubojice mekog srca, HTV 2 u 20:35 sati
Nakon što je uspješno lažirao svoju smrt umirovljeni profesionalni ubojica Jimmy, "The Tulip“ Tudetski dane provodi živeći mirnim životom u Meksiku sa svojom suprugom Jill. Iznenada se ponovno pojavljuje smotani zubar Oz koji ih moli da mu pomognu spasiti suprugu koju je otela mađarska mafija no uto se pojavi i mafijaški boss Lazlo koji se želi osvetiti Ozu i Jimmyju što su ga strpali u zatvor...

Mamurluk 2, Nova TV u 22 sata
U nastavku rekordne hit komedije Mamurluk Stu se ženi pa zajedno s prijateljima putuje u egzotični Tajland na vjenčanje. Nakon nezaboravne momačke večeri u Las Vegasu, Stu ne riskira i odlučuje se za siguran, mali brunch prije vjenčanja. Međutim, stvari ne idu uvijek prema planu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala