Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Joško Lokas se vraća na HRT s novim kvizom
Uz domaći kviz "Šifra" od 29.9. gledatelji će moći osvojiti do 500 tisuća kuna

Joško Lokas se vraća na HRT s novim kvizom

Foto: HRT

U četvrtak 29. rujna na Prvome programu Hrvatske televizije (HTV 1) započinje se emitirati novi domaći kviz Šifra. Nakon mnogobrojnih inozemnih licencnih kvizova Hrvatska radiotelevizija će nakon dugo vremena proizvesti domaći kviz, a pripremat će ga u suradnji s produkcijskom kućom Tvornica bitova. „Nadam se će se Šifra svidjeti gledateljima i da će biti rado gledana“, ističe vršitelj dužnosti rukovoditelja Produkcijskoga odjela Zabava Hrvatske radiotelevizije Mario Sedmak.

Jedanput tjedno u trajanju do šezdeset minuta uz kviz Šifru gledatelji će provjeravati svoje znanje, a pred natjecateljima je zadatak da u nekoliko faza igre uz znanje ispitaju i svoju sigurnost u to je li upravo odabrani odgovor točan.

Riječ je o zabavnome kvizu, s privlačnim audiovizualnim rješenjima, koji na savršen način spaja strategiju i rizik. Nedvojbeno je da će i gledatelji s natjecateljima proživljavati napete trenutke.

U ulozi voditelja na ekrane se vraća Joško Lokas: Šifra je u cijelosti domaći projekt. Na njemu su vrijedno radili zaposlenici Hrvatske radiotelevizije, scenografi, rasvjetljivači, tehnička ekipa i urednik emisije Igor Grković. Usto su domaći dizajneri osmislili vizualni identitet, a domaći autori glazbe cjelokupni audiokoncept. Na kraju, i domaći autorski tim stoji iza te izvorne ideje“, otkriva Joško Lokas.

Na danas često postavljeno pitanje Koja je vaša šifra? odgovarat će kandidati koji uspiju doći na natjecateljsko mjesto s kojega mogu otići s osvojenim najvećim iznosom od 500 000 kuna , pojašnjava Joško Lokas i dodaje: „Da zaključimo, kviz Šifra gledateljima Hrvatske radiotelevizije pružit će uzbudljivu igru i izniman audiovizualni doživljaj!“

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala