Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


925. godina stiže na male ekrane
Povijesni reality spektakl "Anno: Ljeta Gospodnjeg 925." započinje večeras u 20 sati na RTL-u

925. godina stiže na male ekrane

Foto: RTL

 Ne propustite novi povijesni reality show Anno: Ljeta Gospodnjeg 925. koji započinje večeras u 20 sati na RTL-u. U prvoj epizodi povijesnog realityja, kojeg vam RTL priprema ove jeseni, upoznat ćete 16-ero kandidata iz svih dijelova Hrvatske koji su odlučili odustati od svih blagodati civilizacije i vratiti se u 10. stoljeće u kojem je vladao kralj Tomislav. 

Živjet će po pravilima koja im on nametne i baš ništa neće odavati da se izvan dvorca Ribnik odvija sasvim normalan život. 

Naučit će se snalaziti bez blagodati suvremenog svijeta, ovladati raznim zanatskim umijećima i sami proizvoditi, stvarati, graditi i oblikovati predmete potrebne za život. Njihovi tjedni zadaci sastojat će se od osnova preživljavanja u ranom srednjem vijeku, od svladavanja osnova lončarstva, metalurgije, prehrane i konzervacije hrane do viteških i vojničkih vještina. 

Voditeljica showa je omiljeno TV lice, Antonija Blaće, uz koju će glavnu ulogu u tjednim turnirima u ulozi suvoditelja imati Miroslav Škoro, inače autor naslovne pjesme showa Vrijedilo je. Kandidate svakog tjedna očekuju brojni zadaci, izazovi i iskušenja, a morat će i proizvoditi razna oruđa, oružja i jela za trampu. U njihov će zamak svake sedmice dolaziti poznati kazališni redatelj Mario Kovač u ulozi lukavog trgovca s kojim će naši kandidati morati razmjenjivati sve ono što im nedostaje za život.

Tko će služiti kralju Tomislavu i knezu Krševanu pogledajte na RTL-u ove subote i nedjelje, 3. i 4. rujna u 20:00 sati.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala