Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


'FARMA' otvara dvoja vrata
Upoznajte farmere Stare i Nove farme u novoj igri za opstanak u petoj sezoni najpopularnijeg reality showa

'FARMA' otvara dvoja vrata

Najgledaniji reality show, Farma, ove se nedjelje u 20 sati vraća u novom izdanju. Farma je u novoj sezoni prerasla svoje dosad poznate ograde i podijelila se u dva ravnopravna gospodarstva koja se bore za prevlast. Nastale su tako Stara farma i Nova farma, a u avanturu života upustit će se uskoro 18 natjecatelja koji će se boriti za glavnu nagradu od pola milijuna kuna.

Nakon četiri uspješne sezone, popularni reality show 'Farma' ove nedjelje vraća se na Novu TV. U igru su se odazvali ljudi iz cijele zemlje – kuhari, konobari, zabavljači, ratni veterani, vrtlari.. Neke od njih pokreće snažna ambicija, a druge neostvareni snovi. Ove godine neki su povezani ne samo zajedničkim ciljem ili interesom, već i krvnom grupom, a vidjet ćemo koliko će se to pokazati kao prednost, a koliko kao teret.

Život na farmi trajat će tri mjeseca, a dolaskom na Farmu natjecatelji postaju farmeri. U novoj sezoni uvjeti života postaju teži, a pravila stroža. Od farmera se očekuje da budu spremni izdržati duže vrijeme bez mobitela, računala i odreći se udobnosti vlastitog kreveta, da budu dovoljno hrabri da rade i žive na farmi udaljenoj od civilizacije i budu spremni prihvatiti sve izazove koji će ih dočekati na osamljenom seoskom imanju.

Peta sezona popularnog showa donosi brojna iznenađenja, kako za farmere, tako i za gledatelje. Dodatni elementi koji očekuju farmere ove jeseni daju formatu dodatnu snagu i dimenziju koju do sada na Farmi nismo vidjeli. Po prvi puta u Hrvatskoj farmeri će biti podijeljeni – dok će jedan dio uživati blagodati modernije verzije stare seoske farmerske kuće na Novoj farmi, drugi dio farmera živjet će u siromašnijem ruhu i u skromnijim uvjetima, na Staroj farmi.

Šarolika plejada karaktera zasigurno će doprinijeti dinamičnim raspravama i odnosima na farmi. 

Lara Đunđuš dvadesetdvogodišnja je hostesa iz Puščina koja na Farmu ulazi sa sestrom Sarom te devetnaest godina starijim dečkom Damirom Toplekom, inženjerom strojarstva. Kemijska tehničarka Jasmina Milaković jasno daje do znanja da je sklona svađama te da neprimjetno okreće stvari u svoju korist. Katica Pučnik iz Zagreba borac je za istinu, a Josipa Tomljanović iz Požege kaže kako joj je najveća vrlina pomagati drugima. Pedesetpetogodišnja Zagrepčanka Zinka Dekanić misli kako su godine samo broj, a s njom dijeli mišljenje i pedesetjednogodišnja Ankica Šadek iz Novigrada podravskog. Iz Velike Gorice na Farmu dolaze Barbara Peterčić i Daniela Antunović i sudeći prema njihovom razigranom karakteru, bit će jako zabavno ove sezone. Od muške populacije upoznat ćemo i Senada Bećirovića te Tomislava Crnčevića iz Zagreba koji vole druženja i dobro društvo, a sportski animator Goran Kaleb iz Rogotina tvrdi da je gdje god se pojavi – glavni zabavljač. Vojni umirovljenik Gordan Grabovac iz Sinja kaže kako se voli šaliti, kuhati i spremati, a najveća mana mu je što voli puno jesti. Danijel Vegh fitness trener iz Ludbrega smatra da je u svojih 38 godina proživio više nego što bi netko za tri života. Od mlađe ekipe na Farmu ulaze i dvadesettrogodišnji agroturistički tehničar Kristijan Nikšić te dvadesetogodišnji Ante Baždarić iz Splita koji vole izazove i nova iskustva. A atmosferu će zagrijati i profesionalni glazbenik iz Bjelovara, Darko Domijan.

Ne propustite novu sezonu Farme od ove nedjelje, 4. rujna, od 20 sati na Novoj TV.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala