Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hoće li Daniel Radcliffe opet biti Harry Potter?
"Harry Potter and the Cursed Child" donosi novu priču iz Harryjevog svijeta no hoće li i ona dobiti svoju ekranizaciju

Hoće li Daniel Radcliffe opet biti Harry Potter?

Dječak koji je preživio mogao bi ponovno oživjeti na filmskim platnima. Iako mu je to bila uloga života Daniel Radcliffe rekao je kako se nema namjeru vratiti u ulogu Harryja Pottera. Za sad. Talentirani glumac utjelovio je poznatog čarobnjaka iz pera autorice J.K. Rowling u osam fantastičnih i vrlo uspješnih filmova. A autorica još uvijek nije završila sa pričama iz tog svijeta.

Nova priča u serijalu jest Harry Potter and the Cursed Child. Predstavu je napravio Jack Thorne, a oko priče su mu pomogli John Tiffany i J.K. Rowling. Predstava je trenutno postavljena u Londonu i kazalište je svakodnevno popunjeno. Cursed Child je smješten dosta godina nakon događaja u knjizi Harry Potter i Darovi smrti, Harry je sada u kasnim 30-ima ili ranim 40-ima i pred njim je još jedna avantura.

Navodno Warner Bros. ima jako veliku želju da Cursed Child završi u kino dvoranama i vjerojatno će učiniti sve što mogu kako bi u naslovnu ulogu vratili Radcliffea. No, za sada nema nikakvih službenih poteza u tom smjeru. Često kada je u pitanju filmska adaptacija vrlo uspješnih predstava sa West Enda ili Broadwaya to traje duže no inače jer producenti predstava ne žele da se smanji interes publike za predstavu ukoliko postoji jeftinija opcija u obliku filma.

Međutim, nije samo to trenutni problem oko adaptacije. Warner Bros. trenutno ima u pripremi trilogiju temeljenu na pričama J.K. Rowling. Prvi film Čudesne zvijeri i gdje ih naći stiže uskoro, a studio je već zaokružio datum na kalendaru za nastavak. Znači, ukoliko Radcliffe pristane na snimanje još jednog filma, možemo očekivati da to sigurno neće biti u narednih pet godina jer bi trilogija Čudesnih zvijeri trebala završiti negdje oko 2020. godine. Naravno, ovisno o uspješnosti prvog filma, koji u kina stiže 18. studenog.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala