Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


I Sarah Paulson je jedna od Oceanovih 8
Zaokret od pravne ka kriminalnoj karijeri za Sarah Paulson preko Oceana i njezinih suradnica

I Sarah Paulson je jedna od "Oceanovih 8"

 Za nastavak humoristične krimi franšize koja je izrasla iz filma Oceanovih 11 trebalo je samo osmisliti novo osvježenje. Lukava i duhovita trilogija koja je nastala kao remake istoimenog filma iz 1960. godine ponovno će zabavljati nove generacije s novom glumačkom postavom. 

Po svemu sudeći i Sarah Paulson će biti jedna od novih Oceanovih osam. Kako saznaje The Hollywood Reporter, ova svestrana glumica trenutačno je u pregovorima za svoje mjesto među prestižnom ekipom pljačkaša. Sarah Paulson oduševila je sve gledatelje svojom ulogom javne tužiteljice u seriji Ryana Murphyja Američka kriminalistička priča: Narod protiv O. J.-a Simpsona, a uskoro je očekujemo i u novoj sezoni serije Američke horor priče.

Svojevrsni spin off, ali prema priznanju redatelja Garyja Rossa i nastavak dosadašnje trilogije, "Oceanovih osam" u središtu radnje ima novu ekipu oko Oceana. Ovog puta Ocean je žena, a oko nje se okuplja ženska ekipa. Bez brige, i ova ekipa je vrhunska u svome "poslu", a meta njihove pljačke je dragulj na Met Gala zabavi u New Yorku.

Na čelu filma kao režiser stoji Gary Ross, a Steven Soderbergh, redatelj trilogije koja je otpočela 2011., ostat će vezan za franšizu kao producent. Olivia Milch je u suradnji s Rossom pripremila scenarij. S nazivom Oceanovih osam, ili kako stoji u originalu Ocean's Ocho, film započinje produkciju u listopadu.

Do sada glumačkoj ekipi ovoga nastavka, osim Paulson, pridružile su se: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling i Awkwafina.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala