Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Čuvari galaksije pojavit će se u novim Osvetnicima
Vin Diesel je potvrdio: "Čuvari galaksije" bit će dijelom novog nastavka "Avengers: Infinity Wara"

"Čuvari galaksije" pojavit će se u novim "Osvetnicima"

 Nastavak Marvelovog favorita iz 2014. Čuvari galaksije Vol 2 u kinima nas očekuje iduće godine, no to nije posljednji put da ćemo vidjeti šaroliku skupinu nevjerojatnih junaka na velikom platnu.

Marvelove produkcije su do sada postale zloglasne sa svojim visokim standardima čuvanja tajni nadolazećih filmova, ali na našu sreću ovoga puta Vin Diesel je otkrio pravu poslasticu. Čuvari galaksije bit će dijelom novog nastavka Osvetnika

U Facebook live razgovoru s fanovima Vin Diesel je konačno potvrdio kako će se Čuvari galaksije pojaviti u trećem filmu Osvetnika "Avengers: Infinity War". No, svestrani glumac se nije dugo zadržao na temi Marvela i u svojoj kratkoj izjavi nije otkrio više informacija o nastavku "Osvetnika". Na detalje filma još ćemo sačekati s obzirom da do premijere "Avengers: Infinity Wara" ima još podosta vremena. "Avengers: Infinity War" u kinima će se naći tek 4. svibnja 2018. godine.

Vin Diesel je uz Chrisa Pratta, Zoe Saldanu, Bradleyja Coopera i Davea Bautistu u "Čuvarima galaksije" glumio nepričljivog i neodoljivog člana ekipe Groota. Kao jedan od najomiljenijih likova filma, Groot će se na radost svih obožavatelja vratiti i u nastavku. 

Vin Diesel uskoro se vraća i u trećem filmu serijala xXx: Return of Xander Cage, kojeg možete gledati u kinima od 20. siječnja 2017.

Snimanje nastavka Čuvari galaksije Vol 2 završeno je prošlog mjeseca, a kino debi filma očekujemo 5. svibnja 2017. godine.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala