Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ravenswood 19.8. stiže na naše male ekrane
Nova napeta serija nastavlja misterij započet u posebnoj epizodi "Slatkih malih lažljivica"

"Ravenswood" 19.8. stiže na naše male ekrane

Foto: Nova TV

Od producenata napete i vrhunske dramske serije Slatke male lažljivice dolazi serija Ravenswood smještena u gradić blizu Rosewooda u Pennsylvaniji (gdje se odvija radnja Slatkih malih lažljivica) koji se generacijama nalazi pod smrtonosnom kletvom. Petero stranaca nađu se povezani tom kletvom i trebaju istražiti tajanstvenu i groznu prošlost grada… Prije negoli bude prekasno za sve njih.

Inspirirana Slatkim malim lažljivicama, koja je stalno ocjenjivana kao dramska serija broj jedan kod ključne publike i postavila je rekord za najviše komentiranja na društvenim medijima od svih televizijskih serija u povijesti televizije, Ravenswood je originalna serija u kojoj glume Nicole Gale Anderson, Tyler Blackburn, Brett Dier, Britne Oldford i Merritt Patterson.

Na početku serije otkrivamo da gradić Ravenswood u Pennsylvaniji skriva nešto ispod površine i nastavlja se misterij započet u posebnoj epizodi Slatkih malih lažljivica. Na putu za grad Ravenswood, Caleb Rivers upoznaje Mirandu Collins i uskoro njih dvoje shvaćaju da ih povezuje nešto jedinstveno. Nakon što odluči ostati u gradu da bi pomogao novoj prijateljici, Caleb počinje preispitivati svoju odluku.

Uznemireni zbog onog čemu su svjedočili u noći Proslave osnivača Ravenswooda te okruženi čudnim i nadnaravnim događanjima, Caleb i Miranda počinju istraživati taj bizarni gradić. Njihova prva saveznica je lokalna tinejdžerica Remy Beaumont koja ima poseban uvid u gradsku prošlost i počela je povezivati neke problematične točke. No, petero tinejdžera nemaju pojma koliko su im životi zbilja povezani i što im sve Ravenswood priprema…

Ne propustite novu napetu seriju i otkrijte koji se misteriji skrivaju u Ravenswoodu od 19. kolovoza na kanalu Doma TV.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala