Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jennifer Lawrence i Chris Pratt na međuzvjezdanom putovanju
Otkrivene prve fotografije jedinih putnika na svemirskom brodu iz filma "Passengers"

Jennifer Lawrence i Chris Pratt na međuzvjezdanom putovanju

 Dvoje glumaca holivudske A-liste, Jennifer Lawrence i Chris Pratt, konačno će se naći zajedno na velikim platnima. Kao jedini putnici međuzvjezdanog svemirskog broda Lawrence i Pratt u glavnim su ulogama filma Passengers

Film "Passengers", u prijevodu "Putnici", znanstveno je fantastična ljubavna priča koja stiže iz pera scenarista Jona Spaihtsa (Prometej), a prati putnika na međuzvjezdanom svemirskom putovanju koji se zbog greške u sustavu probudi iz kriogeničkog sna. Sam na brodu napučenom s pet tisuća uspavanih putnika on odluči probuditi suputnicu.

Režiju filma je preuzeo Morten Tyldum, redatelj Igre oponašanja, hvaljenog filma iz 2014. godine.

Film je kroz razne varijacije glumaca pokušavao stići do svoje publike već dugi niz godina. Prije nego su Jennifer Lawrence i Chris Pratt najavljeni u vodećim ulogama, uz projekt su nekoć bili vezani glumci poput Keanua Reevesa, Reese Witherspoon i Rachel McAdams, no s kombinacijom Lawrence/Pratt redatelj filma Morten Tyldum čini se više nego zadovoljan, barem ako je suditi prema intervjuu kojeg je dao novinarima EW-a. 

"Uistinu nisam mogao tražiti bolju postavu. Odlični su zajedno, a oboje su stvarno vrijedni. Svoje uloge su prihvatili s ozbiljnošću, a njihova karizma i inteligencija samo nadodaje ulogama u filmu. Dali su sve od sebe i izvanredno ih je gledati", rekao je Morten Tyldum.

 
Film bi se trebao naći u kino dvoranama diljem svijeta već u prosincu ove godine, a konačno smo dobili i prvi pogled na ovu romansu u svemiru. Prve dvije fotografije iz filma na kojima vidimo Jennifer Lawrence i Chrisa Pratta na svemirskom brodu objavio je Entertainment Weekly.
Premijera filma "Passengers" zakazana je 21. prosinca.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala