Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pickbox bogatiji za 5 novih serija
Uz već odličnu dosadašnju ponudu Pickbox od danas u svoju ponudu uvrštava još pet popularnih serija

Pickbox bogatiji za 5 novih serija

Uz već odličnu dosadašnju ponudu, Pickboxu se uskoro pridružuje još pet serijskih naslova. Od 8.8. pratite seriju Vatreni dečki koja je obilježila rane 2000-te, novu adrenalinsku crnu komediju Bijesni psi koja se događa u Belizeu, psihološki triler Izabrani u glavnoj ulozi s Milom Ventimigliom, fantasy seriju Izgubljena djevojka, Čuvara pravde u kojem glavnu ulogu tumači slavni Simon Baker te novu epizodu serije Moć u kojoj je zvijezda 50 Cent. Uz sve ovo, na Pickboxu će osvanuti i 24 nova filma.

Vatreni dečki (Rescue me)

Vatreni dečki nisu obnaženi tipovi s naslovnica časopisa, nego hrabri momci koji se bore s vatrom. A svatko tko se obračunava s vatrenim nemanima i svakodnevno riskira život, zaslužuje naše poštovanje. A Tommyja Gavina (Denis Leary) osim teške svakodnevice u vatrogasnom domu, muči još štošta. Na primjer tipovi s kojima se njegova bivša druži i troje klinaca koji trebaju odrastati uz sve to. Da bi imao što bolji nadzor nad situacijom, nema mu druge nego preseliti se preko puta bivše i nadzirati situaciju.

Tragikomedija upakirana u pametan scenarij i onda prezentirana tako da imamo dojam da gledamo stvarne ljude u stvarnim situacijama, a ne seriju koju je netko pomno osmislio i režirao. Čista petica.

Bijesni psi (Mad Dogs)

Grupu prijatelja u Srednjoj Americi ne čeka odmor iz snova nego nešto slično paklu. Ono na što se nisu pripremili, a trebali su je - utrka s vremenom, puno prljavog novca i ljudi opasnih namjera. Ima tu droge, ukradenih jahti, ubojstava i toliko živopisnih kriminalaca da ih ni na Balkanu ne bismo pronašli.

Kako će se ovi sredovječni likovi uljuljkani u ugodan i rutinom prožet život snaći prepušteni sami sebi, saznajte u crnoj komediji koja će vas iznenaditi na nekoliko načina. Samo da pobjegnu čovjeku u kostimu mačka i sve će biti ok. Ili baš i ne? Preporučljivo gledati u mraku.

Izabrani (Chosen)

Biti izabran za nešto može biti super stvar. Na primjer kad si izabran na lutriji. Ili kad si izabran za neko super putovanje. Ipak, ovdje se radi o malo drugačijem tipu izabranosti i naš Izabrani (Milo Ventimiglia) manje je nego sretan kada pred njegovim vratima osvane kutija s pištoljem i instrukcije kojeg čovjeka mora ubiti unutar tri dana ako želi spasiti sebe i svoju obitelj. Ako vam ovo ne zvuči dovoljno izopačeno, onda biste trebali pogledati cijelu seriju jer priča ide dalje i otkriva još luđe detalje.

Odličnu glumačku postavu ovog dinamičnog trilera nadopunjava i Chad Michael Murray kojeg smo voljeli gledati u teen seriji One Tree Hill. Sve u svemu, luda serija i frcanje napetosti na sve moguće strane.

Izgubljena djevojka (Lost Girl)

Možda još ne znate što je sukub, ali nakon ove serije ćete biti puni saznanja o ovim nadnaravnim bićima koja imaju jednu moć. Ili možda manu, ovisi kako se uzme. Sukubi naime vole iscijediti život iz svojih seksualnih partnera. Onako doslovno, isisaju ga iz njih. A Bo (Anna Silk) je cura koja ide u srednju školu, ima roditelje (koju su je posvojili, doduše) i nema pojma da zapravo nije ljudsko biće. A kada sazna, bit će tu još puno seksualnih partnera, puno bijega, a za nas puno napetosti.

Ako bi morali jednom riječju opisati ovu fantasy seriju onda bi to morala biti riječ seksi. A druga riječ bi mogla biti zabavno. Seksi i zabavno - sasvim dovoljno za jednu večer punu zadovoljstva.

Čuvar pravde (The Guardian)

Kokain nije uvijek dobra ideja. Dobro, nije nikada, a posebno kada ste perspektivan odvjetnik kojemu bi to moglo uništiti karijeru. To je otprilike i zaplet drame u kojoj glavnu ulogu tumači Simon Baker, zvijezda Mentalista, problematičan sin kojeg skandal odvede na odrađivanje 1500 sati društveno korisnog rada. A oni koje umišljeni odvjetnik Nick Fallin krene braniti pred sudom nisu kriminalci nego napuštena i zanemarena djeca. Nicka će novi slučajevi odvesti na zanimljiva mjesta, upoznat će živopisne priče, promijeniti se, a ova savršeno osmišljena drama ima neke strašne trenutke koji diraju ravno u srce.

Moć (Power)

Nick Fallin nije jedini koji ima problem s drogom. To je i Ghost, čovjek koji se godinama bavio preprodajom droge koja mu je omogućavala luksuzan stil života. Trenutak kada odluči unijeti promjene u svoj život, trenutak je kada shvati da problemi vrebaju na njega sa svih strana. A neki problemi pojavljuju se u vidu bivših prijatelja, žena, šefova i protivnika kojima je stao na žulj. Kako je 50 Cent koji većim dijelom stoji iza ove serije cool, i Moć je morala ispasti cool serija.

Druga super stvar vezana uz ovu seriju je i to što dolazi na Pickbox samo 24 sata nakon američke premijere. Radi se dakle o seriji koju možete gledati ekskluzivno i prvi, upravo onako kako i zaslužujete.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala