Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 5.8.
Večer uz serije i/ili odlične filmove kao što su "Zvjezdane staze" i "Superman"

TV Preporuke dana – Petak 5.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 5.8.

SERIJE / EMISIJE

Kolo sreće, RTL u 20 sat
Zabavite se uz još jednu epizodu popularnog kviza kroz koji vas vode Boris Mirković i hostesa Iva Jerković. Tko će večeras osvojiti bogatu novčanu nagradu?

CSI: Cyber zločini, Doma TV u 22:35 sati
Cyber-tim istražuje slučaj nakon što se srednjoškolska žrtva teškog bullyinga zakune na osvetu svojim kolegama iz razreda.

Igra, HTV1 u 0:20 sati
Ekipa otkriva pritajenog agenta sa strašnim vezama u američkoj vojsci. Suočen sa strahovitim neprijateljem koji nije samo izdajica, nego je i obučeni špijun s pristupom američkim bazama, MI5 možda nije dorastao protivnicima...

FILMOVI

Zvjezdane staze, RTL u 21 sat
Poznati likovi, James T. Kirk, Spock, Nyota Uhura, Scotty, Hikaru Sulu, Pavel Chekov i ostali, vratili su se mlađi i ljepši, jer riječ je o ''prequelu'' čija radnja kroz nekoliko scena prati odrastanje Jamesa T. Kirka i Spocka oslikavajući njihove karaktere, da bi potom pozornost bila usmjerena na njihovu službu na legendarnom USS Enterpreisu, te na sukob i taktično nadmudrivanje s tehnički nadmoćnijim Romulancima koje predvodi Nero.

Naše obiteljsko vjenčanje, Nova TV u 22:50 sat
Kad se novopečeni zaručnici Lucia i Marcus vrate s fakulteta te iznenada objave da se uskoro planiraju vjenčati, ubrzo otkriju da njihovi očevi – dvojac egoista sklonih međusobnom nadmetanju – mogu uvelike razoriti njihov veliki dan.

Superman, Nova TV u 0:45 sati
Druga polovica sedamdesetih označila je bum žanra znanstvene fantastike na filmu. Uz hitove Ratovi zvijezda Georgea Lucasa i Bliski susreti treće vrste Stevena Spielberga za to je zaslužan i svjetski uspjeh ovoga spektakla koji je u potpunosti pogodio ukus publike, ali i dobio vrlo dobre kritike koje ga svrstavaju među najuspješnije ekranizacije nekog stripa u povijesti kinematografije.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala