Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Universal kanal postaje DIVA
Kanal počinje s emitiranjem 1. rujna i donosi omiljene serije i filmove

Universal kanal postaje DIVA

Mreža NBCUniversal International Networks (NBCUIN) najavila je rebrandiranje kanala Universal u kanal DIVA na teritoriju Hrvatske. DIVA je jedan od kanala u ponudi ove mreže koji je okrenut ženskom auditoriju i počinje sa emitiranjem 1. rujna.

“DIVA je međunarodno uspješan televizijski brand sa jedinstvenim sadržajem te smatramo da posjeduje veliki potencijal da se dopadne i gledateljima u Hrvatskoj”, izjavio je Colin McLeod, direktor NBCUniversal International Networks za Veliku Britaniju i nova tržišta. “Uz vrhunske naslove najgledanijih serija, dokumentaraca i iznimnih filmova, DIVA potiče gledatelje da se zabave, opuste te da budu svoji.”

Ove jeseni, od 27. rujna DIVA će ekskluzivno prikazati najnoviju medicinsku dramsku seriju Otkucaj srca (Heartbeat), inspiriranu realnim životom i dostignućima doktorice Kathy Magliato. U glavnoj je ulozi Melissa George koja tumači lik doktorice Alex Panttiere, otvorene osobe, svjetski priznatog kirurga za transplantacije srca. Serijal prati njezine uspjehe i padove u okviru zahtjevnog posla koji obavlja kao i njen nepredvidiv privatan život.

Gledatelji DIVA kanala će također imati prigodu uživati u popularnim serijama poput: Nashville, Uvod u anatomiju (Grey’s Anatomy), Hawaii Five-O, Umorstva u Midsomeru (Midsomer Murders), Zakon i red: Zločinačke nakane (Law & Order: Criminal Intent), Chicago u plamenu ( Chicago Fire) te Gilmoreice (Gilmore Girls), koje će biti prikazivane tijekom jeseni. Filmske premijere na jesen obuhvaćaju holivudske blockbustere: Dnevnik Bridget Jones, Dnevnik Bridget Jones: Na rubu pameti, Notting Hill te About A Boy.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala