Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Femme fatale - Marvelova Agentica Carter
Druga sezona serije i nastavak priče o događanjima nakon završetka 2. svjetskog rata stiže 4. kolovoza na FOX

Femme fatale - Marvelova "Agentica Carter"

Kada je stigao dugoočekivani mir, 1946. godine, mnoge majke, supruge, kućanice, kćeri i sestre, našle su se u velikom problemu. Za poslove koje su obavljale za vrijeme ratnih godina dok su muškarci bili na bojištu, odjednom više nisu potrebne – preuzeli su ih muškarci. Gurnute u kuću, pored štednjaka ili u poslove koje su nezahtjevni, postaju žrtve seksizma, podcjenjivanja i omalovažavanja.

Agentica Peggy Carter u to vrijeme započinje svoju borbu na svoj vrlo poseban način. Kao nezaustavljiva tajna agentica koja radi za SSR (Stratešku znanstvenu rezervu), koristi svoje znanje, intuiciju a nerijetko i šarm kako bi svoj posao odradila najbolje moguće, ne obazirući se često na primjedbe svojih muških kolega. Odlučila je suprotstaviti se svima te bez znanja svojih kolega, raditi ono što najbolje zna. Svoj posao agentice.

U drugoj sezoni, Peggy Carter (Hayley Atwell) je pred novim je izazovima. Posvećena borbi protiv novog atomskog rata koji prijeti, seli se iz iz New Yorka u Los Angeles na svoj naopasniji zadatak do sada. Zbog njene slutnje da da se u Hollywoodu skriva najveća prijetnja svjetskom miru, napušta novostečene prijatelje, dom a možda i ono što joj je najvažnije: novu ljubav…

U glavnima ulogama igraju Hayley Atwell (Kapetan Amerika: Prvi osvetnik) kao agentica Peggy Carter i Edwin Jarvis kao James D'Arcy (Atlas oblaka).

Druga sezona serije Agentica Carter, započinje s nastavkom priče o događanjima nakon završetka drugog svjetskog rata, 4. kolovoza u 22h na FOX kanalu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala