Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijera Westworlda u listopadu
Nolanova adaptacija trilera Michaela Crichtona, "Westworld", dobila točan datum televizijske premijere

Premijera "Westworlda" u listopadu

 "Westworld" konačno stiže na male ekrane ove jeseni. Televizijsku adaptaciju SF vesterna koju su producirali Jonathan Nolan i J.J. Abrams gledat ćemo već početkom listopada. HBO je najavio premijeru "Westworlda" za 2. listopada.

 
Inspiriran trilerom Michaela Crichtona iz 1973. godine, Westworld se odvija u futurističkom tematskom parku koji je napučen androidima. Film je svoju radnju imao u dotičnom tematskom parku za odrasle gdje zbog kvara roboti počnu stvarati kaos.
 
Televizijska adaptacija je najavljena kao mračna odiseja o izdanku umjetne svijesti i budućnosti grijeha. Serija istražuje svijet u kojem je dopušteno utažiti sve porive, bilo one časne ili one potpuno iskvarene.

 
Svijet "Westworlda" ćemo upoznati kroz 10 epizoda u trajanu od jednog sata. Jonathan Nolan i Lisa Joy napisali su scenarije za seriju, dok će se Jonathan Nolan pozabaviti i samom režijom.
 
U glavnim ulogama su Anthony Hopkins, Ed Harris i Evan Rachel Wood, a među širokom glumačkom postavom nalaze se i Tessa Thompson, Thandie Newton te James Marsden.
 
Hopkins glumi dr. Roberta Forda, briljantnog i kompleksnog direktora i kreatora zabavnog parka Westworld, koji drži beskompromisnu viziju parka. Harris će se naći u ulozi Čovjeka u crnom, opisanog kao utjelovljenje čistog zla. Evan Rachel Wood glumi Dolores Abernathy, mladu naivnu djevojku s farme koja polako otkriva kako je njezin idiličan život zapravo pomno konstruirana laž. 
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala