Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Igra prijestolja - 8 sezona i gotovo!
HBO je konačno potvrdio kako nas očekuju još samo dvije sezone najgledanije serije današnjice, "Igre prijestolja"

"Igra prijestolja" - 8 sezona i gotovo!

 Očekuju nas još samo dvije sezone Igre prijestolja. Nakon iduće sedme i finalne osme sezone oprostit ćemo se s Westerosom, konačno je potvrdio HBO. 

Iako su žarki obožavatelji i očekivali skori završetak ovog najgledanijeg serijala, nakon vijesti o odgođenoj i skraćenoj sedmoj sezoni, ovo saznanje je još jedan pogodak za vjernu publiku.

HBO jenagovijestio kako iduća sezona neće biti u konkurenciji za Emmyje zbog kasnijeg početka snimanja i time kasnijeg emitiranja nadolazeće sezone, koja se ne očekuje prije ljeta iduće godine. "Igra prijestolja" do sada je svake godine preplavila nominacije nagradne sezone, a ove godine je vodeća nominirana serija na Emmyjima s čak 23 nominacije.

Čelnik HBO-vog programa Casey Bloys potvrdio je kako je odluka o završetku serije kroz iduće dvije sezone došla sa strane kreatora Davida Benioffa i D.B. Weissa koji imaju svoju viziju serije. "Mislim kako David Benioff i D.B. imaju vro specifičan plan o broju sezona koje žele napraviti. Kada bih ih mogao natjerati na više ja bih zaključio s 10, ali želimo se voditi prema onome što su spremni učiniti za najbolju verziju showa", rekao je Bloys.

Nismo sumnjali u kreativni integritet serije, no dobro je čuti potvrdu kako će serija završiti svojim priprodnim tokom i kako je odluka o završetku nakon 8. sezone isključivo motivirana sadržajem i pričom. Očito gledanost i poslovna strana showa nije prevagnula pa možemo biti sigurni da ćemo dobiti za obožavatelje zadovoljavajući zaključak.

Bloys je još jednom potvrdio i da će 7. sezona biti skraćena. Nažalost, sedma sezona će se sastojati od samo 7 epizoda, a iako nije potvrdio broj epizoda u završnoj sezoni vjeruje se kako će 8. sezona imati samo 6 epizoda.

Što se tiče potencijalnog spin offa "Igre prijestolja", Bloys je potvrdio da su pričali o mogućem spin offu, no na tome frontu ne postoje nikakvi planovi. Dakle, ideju povratka svijetu leda i vatre još nisu odbacili.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    fantasma13 fantasma13 @ 31.7.2016. 14:45

    DEBILANA. dakle, do konca serije ostalo je još 15 epizoda. mogli su sve nakrcati u jednu sezonu s malo duljim trajanjem epizoda.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala