Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 30.7.
Ako subotnju večer provodite kod kuće provjerite što vas čeka na malim ekranima

TV Preporuke dana - Subota 30.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu 30.7.

SERIJE

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
Hot-line agencija u organizaciji Izeta, Đure, Damira i Faruka je počela s radom. Telefoni su proradili i još se samo čekaju pozivi usamljenih žena željnih emotivnih, nježnih razgovora. Izet, veliki stručnjak za pitanja ženskog srca, rukovodi poslom. Selma uspijeva nagovoriti Bećira, deklariranog homoseksualca i pjevača narodne glazbe, da snima pjesmu u studiju. Međutim, Bećirov angažman u studiju i Hot-line agencija pod Izetovim rukovodstvom će se ispreplesti s neočekivanim događajima. Poslovna dokumentacija koju Selma vodi u studiju je u kaosu. Ako dođe financijska policija Faruk se samo može nadati zatvoru. Bećirov prijatelj, najbolji računovođa u gradu, Sanjin Pušić dobija zadatak da papire dovede u red. Problem je samo Sanjinovo seksualno opredjeljenje. On je, naime, homoseksualac i prema Faruku gaji neskrivene emocije. Đuro i Izet se upuštaju u novu poslovnu inicijativu i odlučili su se baviti estradnim menadžerstvom. Problem je samo naći nekoga tko dobro pjeva i od njega napraviti zvijezdu.

Preljub, HTV 1 u 23:19h
Ljeto se bliži kraju, a Sollowayi se vraćaju u Brooklyn. Za Nou to je dobrodošao predah nakon onog što je nedavno otkrio o Alison. Kad dodatni posao Lockharta ode predaleko, Cole je prisiljen na otvoren razgovor s Alison. Helen i Noah moraju se uhvatiti ukoštac s posljedicama neočekivanog hitnog slučaja.

Umorstva u Fjällbacki, HTV 3 u 23:21h
"Umorstva u Fjällbacki" švedska je kriminalistička serija nastala prema likovima iz knjiga hit spisateljice Camille Läckberg. Glavni likovi su spisateljica Erica Falck (Claudia Galli) i njezin suprug, policijski inspektor Patrik Hedstrom (Richard Ulfsater), koji rješavaju umorstva iz prošlosti. Fjällbacka je prekrasno ribarsko selo u Švedskoj, Ericino rodno mjesto, u koje se vratila sa suprugom i troje djece, kako bi uživali u miru ovog idiličnog kraja. No, ispod naoko mirne površine leže mračne tajne i izopačene želje koje će dovesti do niza ubojstava. U 1. epizodi ubijen je bogati poslovni čovjek. Anna Falck, Ericina sestra, uređivala je pokojnikovu kuću na obali, pa Patrik mora ispitati svoju šogoricu. Saznaje da je Anna provela posljednju noć s ubijenim, te da je Annin suprug Dan saznao za preljub. Radi li se o umorstvu iz ljubomore?

FILMOVI

New York, New York, HTV 1 u 20:02h
Amerika slavi pobjedu nad Japancima. Na jednoj zabavi glazbenik Jimmy Doyle (R. De Niro) upozna pjevačicu Francine Evans (L. Minnelli). Jimmy je saksofonist, jazzist, duhovita, ali vrlo komplicirana osoba nepredvidljivih reakcija. Sutradan Francine ode na turneju s orkestrom Frankiea Martea, a Jimmy odjuri za njom i priključi se orkestru.

Kralj škorpiona, RTL u 21h
U davnim vremenima, još prije piramida, zli kralj Memnon (Steven Brand) koristi se psihičkim moćima svoje proročice kako bi predvidio svoje velike pobjede. U posljednjem, gotovo očajničkom pokušaju zaustavljanja Memnona na putu okupacije cijelog svijeta, vođe nekolicine preostalih slobodnih plemena unajmljuju ubojicu Mathayusa (The Rock) da ubije proročicu. No Mathayus će dobiti mnogo više od onoga što je dogovorio te će se uz pomoć varalice Arpida (Grant Heslov), poglavice Balthazara (Michael Clarke Duncan) i još jednoga neočekivanog saveznika, naći na sudbinskom putu postanka Kraljem škorpiona.

Metak u cijevi, RTL u 22:50h
U potrazi za slobodom, bježeći od pravde u SAD-u, američki kriminalci bježe u istočnu Europu, u kojoj su komunistički sustavi zbačeni s vlasti. Mnogi od njih su kao svoje odredište izabrali Prag. Jedan od njih Ray Carver, iskusni plaćeni ubojca radi za obje strane u obračunu ruskih bandi, ali i sam uskoro postaje meta nepoznatog napadača.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala