Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najavljena posljednja sezona Motela Bates
Posljednju sezonu "Motela Bates" vidjet ćemo dogodine, a jednu od ključnih uloga preuzet će Rihanna

Najavljena posljednja sezona "Motela Bates"

 Motel Bates završava s petom sezonom. Ovog petka producenti serije Carlton Cuse i Kerry Ehrin najavili su završetak serije o mladom Normanu Batesu, a kako će 5. sezona serije biti i posljednja iduće godine ćemo po zadnji put na malim ekranima gledati svijet serijskog ubojice u nastajanju. 

"Od kraja prve sezone i Carlton i ja smo imali potpuno identični instinkt i znali smo da će biti pet sezona.", za Variety je prokomentirala Ehrin najavu završetka serije.

Za svoju posljednju sezonu odlučili su otići u velikom stilu pa su objavili kako će Rihanna preuzeti jednu od najpoznatijih uloga koja se veže uz Psiha, izvornu inspiraciju serije. U posljednjoj sezoni serije u nesretni motel stići će Marion Crane.

U originalnoj ulozi iz "Psiha" Janet Leigh je glumila ulogu Marion Crane, a Alfred Hitchcock ju je predstavio kao zvijezdu kako bi je potom i ubio u prvom činu. Jednu od najslavnijih uloga klasičnih trilera u seriji će preuzeti Rihanna, a izvršni producenti Cuse i Ehrin pomno su je odabrali za ovu ulogu. 

"Htjeli smo da se ova ikonična uloga bude u središtu pažnje i u suvremenom svijetu, stoga je želimo redefinirati na uzbudljiv i značajan način. Također smo čuli kako je Rihanna fan showa, kao što smo i mi njezini, pa se ispostavilo kako je suradnja savršen spoj kreativnosti i sudbine.", pojasnili su producenti svoj izbor.

Rihanni nisu nepoznate čari rada ispred kamera. Gledali smo je u filmu Bojni brod, a uskoro ćemo je vidjeti i u SF filmu Luca Bessona Valerian

U petoj sezoni, koja će imati samo 10 epizoda,  glavni glumci Freddie Highmore i Vera Farmiga vratit će se u naslovnim ulogama. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala