Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


4. sezona zadnja za Sherlocka?
Benedict Cumberbatch, sada već Hollywoodska filmska zvijezda, seriju snima iz lojalnosti prema fanovima, kaže Steven Moffat

4. sezona zadnja za "Sherlocka"?

 BBC-jeva adaptacija priče Arthura Conana Doylea, Sherlock, jedna je od najiščekivanijih televizijskih spektakala, a čini se kako bismo joj uskoro mogli vidjeti i kraj. U razgovoru s The Telegraphom kreator i scenarist serije Steven Moffat otkrio je kako bi 4 sezona mogla biti i posljednja za Sherlocka

Iako još imamo dugo vremena čekati do emitiranje 4. sezone serije (očekujemo je tek 2017. godine), Steven Moffat u intervjuu nije krio svoje iznenađenje kako su uopće u mogućnosti snimiti novu sezonu. Naravno, razlog tome su gusti rasporedi snimanja glavnih glumaca serije Benedicta Cumberbatcha i Martina Freemana koji su posljednjih godina stasali u prave hollywoodske zvijezde. 

"Ne znam koliko dugo ćemo još potrajati. Ja sam osobno voljan snimati dalje, ali moje sudjelovanje teško da je glavni mamac za publiku. Bio bih samo umjereno iznenađen da je ovo posljednja sezona za show, a apsolutno bi mogla i biti.", objasnio je Steven Moffat.

"Imamo dvije filmske zvijezde u postavi koje već duže vrijeme nisu trebali raditi ovaj posao. No, vraćaju se ovim ulogama zato što žele. Iznenađen sam što smo stigli ovako daleko, jer sam mislio da ćemo uspjeti snimiti samo jednu sezonu kada njih dvojica  postanu iznimno uspješni.", dodao je Moffat.

Ipak, Moffat je dao obožavateljima i malo nade za budućnost. Naime, ukoliko glavni glumci budu previše zauzeti za nove sezone, BBC je otvoren za snimanje novih epizoda i daleko u budućnosti. "Zato mislim kako je malo vjerojatno da smo uistinu završili sa serijom. Ne bi bilo čudno da stanemo na neko vrijeme, ali mogli bismo nastaviti zauvijek povremeno se vraćajući snimati Sherlocka." 

Nakon novogodišnje viktorijanske epizode, serija se vraća s 3 epizode u 2017. godini, a snimanje je u tijeku. Detalji o novoj sezoni su dobro skriveni, a osim dva nova člana postave Tobyja Jonesa i novog Sherlockovog psećeg partnera BBC nije otkrio ništa. Prvu službenu fotografiju 4. sezone s Sherlockom i lovačkim psom objavili su ovog petka.

S prošlogodišnjom epizodom, The Abominable Bride, Sherlock je zaradio ove godine čak 6 Emmy nominacija od kojih je jedna za najbolji televizijski film i za najboljeg glavnog glumca (Benedict Cumberbatch).

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala