Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 16.7.
Subotnju večer provedite uz omiljene filmove i serije

TV Preporuke dana – Subota 16.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 16.7.

SERIJE

Zločinački umovi, RTL 2 u 20:40 sati
Istražitelji moraju uloviti serijskog ubojicu, tj. snajperista, koji ubija usred dana u Des Plainesu, u Illionisu. U suradnji s lokalnim vlastima, ekipa mora rekreirati jedno od ubojstava, nadajući se da će tako dobiti trag pri rješavanju profila ubojice. U međuvremenu, Reid padne na testu rukovanja vatrenim oružjem te sad mora na zadatak ići bez zaštite, što se pretvori u veliki problem nakon što Hotch i on padnu u ruke zločincu.

NCIS: New Orleans, Doma TV u 22:35 sati
New Orleans je ukrašen za Noć vještica, a tim NCIS-a istražuje ubojstvo mornaričkog odvjetnika pronađenog na groblju odjevenog u viktorijanski kostim s vampirskim ranama na vratu. U međuvremenu, tim raspravlja o najboljim aktivnostima i kostimima za Noć vještica.

FILMOVI

Dobri momci, HTV 1 u 22:30 sati - novi termin zbog dokumentarnih emisija u 20 sati
Scorseseov epohalni film o mafijašu koji je svjedočio protiv svojih partnera u zločinu jedan je od najboljih filmova devedesetih, ali i svih vremena. Strpljivo prateći uspon jednog mafijaša, legendarni filmaš nemilosrdno secira sve slojeve društva i prikazuje ustroj mafije bez imalo uljepšavanja i lažnog zanosa.

Zločesti dečki, Nova TV u 21:15 sati
Stotinu milijuna dolara konfisciranog heroina upravo je oteto iz policije. Nekoć najveći uspjeh detektiva Mikea Lowreya i Marcusa Burnetta, nestala droga pretvorila se u prijetnju ukidanja Odjela za narkotike u Mijamiju. Kad ih istraga ugrozi, zločinci kidnapiraju jedinu svjedokinju - prelijepu policijsku doušnicu i blisku prijateljicu detektivskog dvojca. Dvojac kreće u akciju...

Sram, HTV 3 u 21:50 sati
Ovo je bio jedan od najboljih filmova 2011. godine, među ostalim ovjenčan s nekoliko nagrada na filmskom festivalu u Veneciji i nominiran za Zlatni globus.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala