Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Koja je formula sretne obitelji?
Pratite novu seriju "Pravi O'Nealovi" svakoga utorka na FOX kanalu od 22 sata

Koja je formula sretne obitelji?

Nova humoristična serija Pravi O'Nealovi premijerno je prikazana 5. srpnja, u 22:00 h na FOX kanalu i već nakon prve prikazane epizode dobiIa široki krug fanova svih generacija. Izvršni producent serije je poznati aktivist za prava LGBT zajednice Daniel Keenan, koji piše svjetski poznatu kolumnu Savage Love, te je idejni začetnik globalnog projekta It Gets Better čija je svrha sprječavanje samoubojstava među LGBT mladeži.

Serija prati životnu priču čikaške katoličke obitelji O'Neal, koja na humorističan način otkriva svoje osobne tajne i međusobne probleme. Iako naizgled izgledaju kao savršena američka obitelj, O'Nealovi su zapravo obitelj kao i svaka druga, sa svim svojim manama i neslaganjima. Eileen (Martha Plimpton) je žena koja uvijek teži savršenstvu i niti jednu situaciju ne prepušta slučaju. Obitelj joj je najvažnija na svijetu, a njezini pokušaji da uvijek ostavljaju dojam savršene obitelji, polako donosi razdor među sve njih. S vremenom će Eileen morati prihvatiti da su prilično daleko od savršenstva i da joj je brak sa njezinim mužem Patom (Jay R. Ferguson) u ozbiljnoj krizi.

Pravo stanje u kući O'Nealovih otkriva Eileenin i Patov šesnaestogodišnji sin Kenny (Noah Galvin) svojim priznanjem da je homoseksualac. Međutim, nije mogao ni zamisliti  kako će njegovo priznanje pokrenuti lavinu otkrivanja tajni u obitelji i napokon ih prisiliti da budu iskreni jedni prema drugima. Kennyju će najveću potporu pružiti njegov brat Jimmy (Matt Shively), popularni sportaš koji pokušava balansirati između sporta kojim se bavi i konstantne strke u obitelji. Uz dvojicu odraslih sinova koji vode svoje živote, mezimica obitelji i njihova najveća sreća je radoznala djevojčica Shannon (Bebe Wood).

U ovom pomalo kaotičnom razdoblju njihovih života, O'Nealovi imaju priliku odustati od pretvaranja i laži te započeti potpuno nove odnose u obitelji… Hoće li  ih strah od neizvjesnosti i nesigurnosti te vrste odnosa zbližiti ili će postati obitelj koji šuti, skriva se i kreće putem u kojem će svi biti nesretni…svakog utorka u 22:00h na FOX kanalu, gledat ćemo njihov put i prisjetiti se koliko je nekad teško voljeti svoju obitelj i držati je na okupu.

U glavnim ulogama: Martha Plimpton kao Eileen, Jay R. Ferguson kao Pat, Noah Galvin kao Kenny, Matt Shively kao Jimmy i Bebe Wood kao Shannon.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala