Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gambit na redu tek nakon Wolverinea i Deadpoola
Prošle godine odgođeno snimanje "Gambita" ponovno započinje idućeg proljeća, najavljuje Simon Kinberg

"Gambit" na redu tek nakon "Wolverinea" i "Deadpoola"

 Spin off X-Men franšize, Gambit, u pripremi je već pune dvije godine, a nakon kratkih produkcijskih nevolja, odlaskom jednog i pridruživanjem drugog redatelja, filmu je u dva navrata odgođena premijera. Kakav je status filma i u kojoj je fazi produkcije Gambit nakon dužeg perioda tišine, konačno je otkrio Simon Kinberg

Nakon toga, poručuje Kinberg, slijedi početak snimanja nastavka superpopularnog Deadpoola početkom godine, čiji ponovni dolazak na velika platna publika jedva može dočekati. 

Što se tiče "Gambita", nakon dolaska novog redatelja, Douga Limana, u studenom prošle godine produkcija je odgođena kako bi scenarist Reid Carolin doradio scenarij. Originalni datum premijere "Gambita" bio je postavljen za jesen 2016. godine, a početak snimanja nije definitivno zakazan. 

Međutim, čini se kako se situacija s "Gambitom" primirila i produkcija uskoro nastavlja dalje. Simon Kinberg ima plan, a on uključuje početak snimanja iduće godine.

"Imamo izvrstan scenarij i nadamo se kako ćemo započeti snimanje na filmu početkom proljeća iduće godine", rekao je Kinberg. 

U međuvremenu je redatelj Doug Liman najavio niz drugih projekata, poput psihološkog trilera The Wall koji je trenutačno u predprodukciji i kojemu će se posvetiti prije nego što se prihvati "Gambita". Postoji šansa kako ćemo prije vidjeti Channinga Tatuma u filmu MIB 23 (crossoveru Ljudi u crnom i Jump Streeta). Channinga Tatuma posljednji put smo vidjeli u kinima u filmu Ave, Cezare.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala