Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jesse Plemons i Molly Shannon humorom se bore protiv bolesti
Dobre stvari se događaju drugim ljudima u prvom traileru humoristične drame "Other People"

Jesse Plemons i Molly Shannon humorom se bore protiv bolesti

 Humoristična drama "Other People" svoju je premijeru imala na ovogodišnjem Sundance festivalu gdje je osvojila publiku emocionalnim, ali i duhovitim scenama. Radnja filma prati mladog pisca komedija kojem se majka razboli. 

Iskusni pisac za Saturday Night Live, Chris Kelly, za film je napisao scenarij i preuzeo redateljsku palicu. Chris Kelly snimio je "Other People" inspiriran događajima iz vlastitog života. "Other People" je za Chrisa Kellyja prvi redateljski dugometražni film.

Dirljivu dramu Kelly je napisao nakon smrti svoje majke, a radnja filma se vrti oko obitelji koja se bori s kroničnom bolesti majke. Središnja tema je odnos između oboljele majke i sina Davida koji se vrati u svoj dječački dom kada mu majka dobije rak. U kući svojih roditelja se osjeća poput stranca, a neuspjela karijera i prekid ljubavne veze čini već bolnu situaciju još gorom.
Teška životna pitanja i obiteljsku dramu Chris Kelly predstavlja kroz radnju prepunu humora, a djelić toga možete vidjeti i u prvom traileru.

Naslov filma "Other People" (Drugi ljudi) stiže iz osvještenja Davida kako iz smrti u obitelji zapravo ne može izvući nikakve pouke niti može razjasniti život, sa spoznajom kako se tako nešto događa samo drugim ljudima.
 
U glavnim ulogama filma su Jesse Plemons i Molly Shannon, a uz njih glume i Bradley Whitford, Maude Apatow te J.J. Totah.
U siječnju iduće godine film će imati i kino premijeru u SAD-u, a prava za streaming filma je otkupio i Netflix.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala