Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 8.7.
Večer uz klasične filmove i jednu TV premijeru s Keanuom Reevesom

TV Preporuke dana – Petak 8.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 8.7.

SERIJE / EMISIJE

Kolo sreće, RTL u 20 sati
Zabavite se uz još jednu epizodu popularnog kviza kroz koji vas vode Boris Mirković i hostesa Iva Jerković. Tko će večeras osvojiti bogatu novčanu nagradu?

Pitanje časti, Nova TV u 21:15 sati
Svi su uznemireni lošim odnosima između Šinasija i Madžita, a Neriman će reagirati na sve ono što je već proživjela u tom pogledu. Ona se boji rastužiti Šinasija pa nalazi razlog kojim će olakšati svoju savjest. Madžit, koji je tužan zbog očevih rizika, utjehu nalazi kod Neriman.

Domovina, HTV1 u 23:35 sati
Službena istraga natjera Carrie da se vrati u SAD gdje je muče suprotstavljeni osjećaji prema majčinstvu. Quinn gubi kontrolu, a osramoćeni bivši agent na terenu otkriva uznemirujuće podatke.

FILMOVI

Klopka za inspektora Callahana, HTV 1 u 20:30 sati
Veličanstveni Clint Eastwood reprizira jednu od uloga koje su ga najviše proslavile, onu beskompromisnog inspektora Harryja Callahana, legendarnog Prljavog Harryja, u ovom sjajnom akcijskom filmu u kojem za kriminalce, nosili oni i policijske značke, nema nimalo milosti.

Hram ratnika, RTL u 21 sat
Redateljski debi Keanu Reevesa je djelomično inspiriran životom Keanovog prijatelja Tiger Hu Chena. Film je bio premijerno prikazan na filmskim festivalima u Pekingu i u Cannesu te je zaradio samo riječi pohvale od velikog redatelja akcijskih i borilačkih filmova Johna Wooa.

Opojna večer na proljetnom povjetarcu, HTV 3 u 21:40 sati
Ovo je provokativna i intrigantna psihološka drama, dojmljiv film kontroverznog kineskog redatelja Loua Yea, inače u svojoj zemlji poznatoga kao provokativna redatelja čiji je film Ljetni dvorac bio zbog neprimjerenog sadržaja zabranjen.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala