Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nove ljubavne zavrzlame stižu u drugoj epizodi
Druga epizoda serije „Mlađa“ je u četvrtak 7. srpnja, u 22:00 h na FOX Life kanalu

Nove ljubavne zavrzlame stižu u drugoj epizodi

Prva epizoda druge sezone serije Mlađa premijerno je prikazana 30. lipnja, a gledatelji seriju mogu pratiti svakog četvrtka u 22:00 h na FOX Life kanalu.

Serija Mlađa bazira se na istoimenom romanu poznate američke spisateljice Pamele Redmond Satran (The Man I Should Have Married) iz 2005. godine. Poznati filmski i televizijski producent Darren Star, najpoznatiji po kreiranju hit serija: Melrose Place, Beverly Hills i Seks i grad, izvršni je producent serije.

Serija Mlađa je priča o životu nedavno razvedene četrdesetogodišnjakinje Lize Miller (Sutton Foster) koja sama odgaja svoju kćer Caitlin (Tessa Albertson). Nakon što joj je bivši muž ostavio svoje kockarske dugove, Liza pokušava pronaći način kako bi uzdržavala sebe i svoju kćer koja studira u Indiji. Slijedeći svoj san, Liza odluči pronaći posao u izdavačkoj kući, no shvaća kako joj njezine godine predstavljaju problem. Pretvarajući se da ima 26 godina, uspijeva dobiti posao asistentice u prestižnoj izdavačkoj kući Empirical Press.

U drugoj sezoni serije Mlađa, Liz će se morati nositi sa poslovnim i privatnim promjenama koje će ju zadesiti. Druga epizoda druge sezone serije, biti će prikazana 7. srpnja u 22:00 h na FOX Life kanalu, a uzbuđenja neće nedostajati. Lizina kćer Caitlin, vraća se iz Indije na veliko iznenađenje svoje majke, ali i ostalih; no sam Caitlinin dolazak neće biti toliko šokantan koliko njezina tetovaža koju je napravio Lizin dečko – Josh (Nico Tortorella). Caitlin ne sluti da su njezina majka i Josh zajedno, ali vrlo brzo joj sve postaje jasno…

U glavnim ulogama: Sutton Foster kao Liza Miller, Miriam Shor kao Diana Trout, Nico Tortorella kao Josh, Hilary Duff kao Kelsey Peters, Peter Hermann kao Charles Brooks i Dan Amboyer kao Thad Steadman.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala