Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hit serija „Nova djevojka“ ruši rekorde gledanosti i novom 5. sezonom
Od 22. lipnja srijedom u 22:00 sata na FOXlife kanalu

Hit serija „Nova djevojka“ ruši rekorde gledanosti i novom 5. sezonom

Prva epizoda pete sezone serije Nova djevojka američke producentice i scenaristice Elizabeth Meriwether (No Strings Attached), premijerno je prikazana 22. lipnja, a gledatelji je nadalje mogu pratiti svake srijede u 22:00 h na FOXlife kanalu.

Humoristična serija o grupi prijatelja u ranim tridesetima koji se na različite načine nose sa slatkim brigama svojih ljubavnih života i problemima oko karijere, osvojila je publiku diljem svijeta. Glavnu ulogu ima pjevačica, glumica i producentica Zooey Deschanel (Elf, The New Guy), koja u seriji glumi vedru i veselu učiteljicu Jessicu Day.

Nakon što je počela sa emitiranjem prve sezone, kritičari su seriju Nova djevojka proglasili najuzbudljivijom novom serijom, a glavni glumci su proglašeni najboljim glumačkim debitantima. Serija Nova djevojka bila je nominirana za nekoliko televizijskih nagrada poput Zlatnog globusa, te čak pet puta za nagradu Emmy i to samo u prvoj sezoni. Tijekom dosadašnjeg emitiranja, serija je osvojila ukupno 11 nagrada i 71 nominaciju.

Zooey je 2012. godine osvojila laskavu titulu najbolje glumice u humorističnoj seriji dobivši nagradu Critics Choice Television Awards čime je pobijedila Amy Poehler, Lenu Dunham i Juliu Louis-Dreyfus, najpoznatiju po svojoj ulozi Elaine iz kultne serije Seinfeld. Zooey je osvojila i nagradu TV Guide Awards za omiljenu glumicu. Uz nju, Gold Derby nagradu za najboljeg glavnog glumca osvojio je Jake Johnson za ulogu uvijek namrštenog i pomalo lijenog Nicka Millera. Osim glavnih glumaca, nagrade su osvojili i sporedni glumci, točnije Max Greenfield koji u seriji glumi miljenika žena – Schmidta, te Hannah Simone kao Cece Parekh, Jessicina najbolja prijateljica od djetinjstva.

Četvrta sezona serije nominirana je za iznimno televizijsko postignuće u kategoriji humoristične serije, te potaknuta tim uspjehom, peta sezona donosi još više uzbudljivih ljubavnih priča i urnebesnih dogodovština, a proslavit će se i jubilarna stota epizoda. Vjenčanje Schmidta i Cece unijeti će novo uzbuđenje, ali donijeti i probleme cijeloj družini. Dobre odnose među likovima poremetiti će dolazak atraktivne Reagan (Megan Fox) koja je u prošlosti imala posebnu vezu sa nekim od prijatelja.

U glavnim ulogama: Zooey Deschanel kao Jessica Day, Jake Johnson kao Nicholas Miller, Max Greenfield kao Schmidt, Lamorne Morris kao Winston Bishop i Damon Wayans kao Coach.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala