Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


5. epizoda nastavlja priču o borbi sa demonskom opsjednutošću
Nova epizoda serije "Outcast" je u ponedjeljak 4.7. u 23:00h na FOX kanalu

5. epizoda nastavlja priču o borbi sa demonskom opsjednutošću

Foto: Fox

Serijal od deset epizoda priča priču o mladiću Kyleu Barnesu (Patrick Fugit) koji se bori sa demonskom opsjednutošću cijeli svoj život. Nakon što mu opsjednutost uništi brak, Kyle bježi iz malenog gradića Romea kako bi spasio svoju obitelj od zla. Potpuno shrvan i ostavljen od svih, pomoć pronalazi kod velečasnog Andersona (Philip Glenister), čovjeka koji se i sam bori sa ovisnosti o kocki i alkoholu. Nakon što njih dvojica uspiju spasiti malenog dječaka Joshuu (Gabriel Bateman) od demona, shvatit će da je dječak samo jedan od slučajeva opsjednutosti koji će zadesiti gradić Rome.

U dosadašnjim epizodama, vidjeli smo da su Anderson i Kyle sve bliže izvoru opsjednutosti, ali nevinih žrtava je sve više...

Serija Outcast koja je u kratkom roku osvojila gledatelje ne samo u SAD-u, već i u cijelom svijetu, premijerno je prikazana 6. lipnja na FOX kanalu, te od tada ruši sve rekorde gledanosti. Ova dugoiščekivana serija nastala je suradnjom poznatog producenta Roberta Kirkmana, tvorca Živih mrtvaca i produkcije FOX International Studios uz ostala velika imena poput: Chrisa Blacka, Davida Alperta, Sharon Tal Yguado i Sue Naegle koji su izvršni producenti serije.

FOX Network Group je povodom premijere serije Outcast, osmislio jedinstveni globalni projekt Outcast Art, u kojemu je sudjelovao i Zagreb uz ostale svjetske gradove poput: Londona, Stockholma, Sofije, Istanbula, Berlina, Singapura, Džakarte, Kuala Lumpura, Manile, Napulja i Sydneyja. U Zagrebu se u Studentskom centru oslikavala početna scena iz serije, a autor murala je poznati grafiter i „street artist“ Slaven Kosanović Lunar.

Peta epizoda će biti prikazana u ponedjeljak, 4. srpnja u 23:00 h na FOX kanalu i saznat ćemo neke nove detalje o Kyleu i njegovoj ženi Alison kroz nekoliko flashbackova. Fokus epizode će biti i na događanjima vezanim na kćer Kylea i Alison, za koju već polako postaje jasno da ima jednu od najvažnijih uloga u cijeloj priči veznao na opsjednutost demonima protiv koje se bore.

U glavnim ulogama: Patrick Fugit kao Kyle Barnes, Phillip Glenister kao velečasni Anderson, Gabriel Bateman kao Joshua Austin, Wrenn Schmidt kao Megan Holter, Reg E.Cathey kao šerif Giles, David Denman kao Mark Holter i Camden Flowers kao Holly Holter.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala