Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 2.7.
Pogledajte što se večeras nudi osim utakmice Njemačka – Italija u četvrtfinalu Eura 2016

TV Preporuke dana – Subota 2.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 2.7.

SERIJE / EMISIJE

Sherlock i Watson, RTL2 u 21:35 sati
Samual Hagan, bogataš koji pati od neizlječive bolesti koja mu uništava mozak, traži Sherlockovu pomoć. Iako je bolest genetske prirode, Hagan je uvjeren da mu je netko prenio virus i da je u pitanju korporacijska urota. No Sherlock ne vjeruje u Hagonovu hipotezu te odbija preuzeti slučaj. Nakon što je Haganov vozač ubijen, Holmes se predomisli, a kada mu znanstvenik u genetskom laboratoriju kaže da je teoretski moguće zaraziti nekoga ovom bolešću, slučaj se zapliće.

Domovina, HTV1 u 23:50 sati
Nakon otkrića novih informacija Carrie i Quinn love ključnog sumnjivca za napad na Langley. Saul ograničava političke posljedice, a Fara otkriva kakve žrtve zahtijeva obavještajni rad. Obitelj Brody saznaje šokantnu vijest.

FILMOVI

Pad crnog jastreba, HTV1 u 20 sati
Film slavnog redatelja Ridleyja Scotta, temeljen na istinitim događajima, sjajan je ratni film o američkoj vojnoj misiji u Mogadishuu, u Somaliji. Što sve, nažalost, može poći krivo u misiji spašavanja možemo vidjeti u ovom napetom akcijskom remek-djelu ratnog žanra.

Mala vojvotkinja, HTV3 u 22:20 sati
Nakon povratka iz rata Lotte počne raditi s ocem - vozi njegove prostitutke po gradu. Film je na Međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu 2009. godine osvojio nagradu Ekumenskog žirija, a iste godine je imao i nominaciju za nagradu Zlatni medvjed.

Svemogući Evan, RTL u 22:30 sati
Naš omiljeni komedijaš Steve Carell predstavlja se u svom najurnebesnijem izdanju kao mlađi kongresnik Evan Baxter čiju je želju da "promijeni svijet" čuo nitko drugi nego sam Bog (dobitnik Oscara Morgan Freeman).

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala