Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Marisol Suarez: Vraška sluškinja
3. epizoda 4. sezone serije "Vraške sluškinje" je u ponedjeljak, 4.7. u 22:00 h na FOXlife kanalu

Marisol Suarez: "Vraška sluškinja"

Foto: Fox

Četvrta sezona američke televizijske serije Vraške sluškinje premijerno je započela s prikazivanjem 20. lipnja, dok će sljedeća, treća epizoda sezone serije biti prikazana u ponedjeljak 4. srpnja u 22:00 h, na FOXlife kanalu.

Serija se bazira na popularnoj meksičkoj sapunici Ellas son la Alegría del Hogar, a autor američke verzije je producent i scenarist Marc Cherry koji je najpoznatiji po seriji Kućanice. Vraške sluškinje je serija o pet latino-američkih sluškinja koje rade za jedne od najbogatijih i najpoznatijih obitelji na Beverly Hillsu, dok istovremeno pokušavaju ostvariti vlastite ambicije i snove. Listi poznatih producentskih imena pridružila se i hollywoodska glumicaEva Longoria, koja je jedna od izvršnih producenata serije uz Larryja Shumanna, Paula McGuigana i drugih. U četvrtoj sezoni glumit će samu sebe. Serija Vraške sluškinje je već od prve sezone osvojila brojne televizijske nagrade, među kojima se našla i Imagen nagrada za najbolju glumicu, koju je osvojila Ana Ortiz za ulogu atraktivne Marisol Suarez.

Dramatičan kraj treće sezone nagovijestio je prekretnice u životima sluškinja, a za Marisol će novi događaji biti posebno uzbudljivi. U četvrtoj sezoni, Marisolina popularna knjiga Coming Clean o životima sluškinja na Beverly Hillsu i o spašavanju njezinog sina, pretvorena je u film, a cijeli proces nadgleda šarmantan Peter Hudson (James Denton). Kemija koja se rađa između Marisol i Petera, neće se moći sakriti. U trećoj epizodi koja će biti prikazana 4. srpnja u 22:00 h na FOXlife kanalu, Peterova bivša žena učinit će sve kako bi Marisol zagorčala život i uništila njihovu ljubav...

U glavnim ulogama: Ana Ortiz kao Marisol Suarez, Dania Ramirez kao Rosie Westmore, Roselyn Sánchez kao Carmen Luna, Judy Reyes kao Zoila Diaz, Rebecca Wisocky kao Evelyn Powell, Tom Irwin kao Adrian Powell, Susan Lucci kao Genevieve Delatour i Grant Show kao Spence Westmore.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala