Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Šesta sezona hvaljene serije 'Na putu prema dolje' na Doma TV-u!
Posljednje poglavlje napete priče koja je publiku diljem svijeta ostavila bez daha od 5. srpnja na Doma TV-u

Šesta sezona hvaljene serije 'Na putu prema dolje' na Doma TV-u!

 Doma TV premijerno donosi šestu sezonu hvaljene serije Na putu prema dolje nagrađene s čak 16 Primetime Emmyja i dva Zlatna globusa, te gotovo 100 drugih nagrada, koja je 2014. godine ušla u Guinnessovu knjigu rekorda kao najbolje ocijenjena serija svih vremena!

U posljednjim epizodama serije, gledatelji će imati priliku vidjeti kako će završiti trnovito putovanje profesora kemije koji odluči spasiti svoju obitelj metodama koje ga pretvore u zloglasnog kriminalca i natjeraju ga da živi dvostrukim životom. Neprijatelji i predstavnici zakona sve su mu bliže, no legendarni Heisenberg ne odustaje do samoga kraja…

'Na putu prema dolje' prati neobičan i opasan životni put nimalo karizmatičnog i isprva vrlo prosječnog profesora kemije, Waltera Whitea (Bryan Cranston), čiji život se potpuno preokrene kada sazna da je obolio od karcinoma. Naime, zahvaljujući igri slučaja u koju je uključen i njegov bivši učenik Jesse Pinkman (Aaron Paul), Walter odluči da mu je jedini izlaz okrenuti se proizvodnji i prodaji droge kako bi svojoj obitelji osigurao bolju budućnost jednom kada njega više ne bude. Walter pokreće svoj novi 'biznis' zajedno s Jessejem i uskoro postane poznat u podzemlju kao Heisenberg – neustrašivi zločinac i opasni konkurent na narko-tržištu.

Prolazeći ovu nevjerojatnu transformaciju, Walter istovremeno mora naučiti živjeti dvostruki život te biti vrlo oprezan na svakome koraku, posebice kada shvati da njegov šogor Hank (Dean Norris), agent u Odjelu za narkotike, pokušava uhvatiti upravo zloglasnog Heisenberga.

 
U posljednjem poglavlju ove napete serije koja je svojim prepoznatljivim stilom i neviđenim razvojem priče osvojila publiku i kritičare diljem svijeta, Walt otkrije da Hank potajno sumnja na njega i provodi istragu nad njime, pa odluči poduzeti nešto u vezi toga. Odnos između Jesseja i Walta najgori je dosad, a Jesse će kroz pokušaj da pomogne Hanku uhvatiti Walta završiti kao velika žrtva rata između Heisenberga i njegovih konkurenata na narko-tržištu. 
 
 
Svaka epizoda sve je napetija od prethodne, što vodi do vrhunca serije i neophodnoga kraja ove nerijetko mračne priče o ljudskoj odvažnosti i kročenju preko granica u ime žrtvovanja za obitelj, ali i vlastitu dobrobit.
 
'Na putu prema dolje' posljednje poglavlje napete priče koja je publiku diljem svijeta ostavila bez daha gledajte od 5. srpnja na Doma TV-u!
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 0
    100000922360126 jusuf salkić @ 3.7.2016. 14:55

    Pa ko ce to gledati u 3.30h ujutro...i jos pod ovim nazivom 90% ljudi ne zna da se radi o seriji Breaking Bad...promasaj u svakom smislu..

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala