Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Profileri - regionalna premijera na AXN Adriji 1. srpnja
Novih 12 epizoda emitirat će se u stalnom terminu petkom od 21 sat

"Profileri" - regionalna premijera na AXN Adriji 1. srpnja

Šesta sezona napete francuske krimi serije Profileri premijerno će se početi emitirati na AXN Adriji od petka, 1. srpnja u 21 sat.

Chloé Saint-Laurent je kriminalistička psihologinja koja usko surađuje s Odjelom za umorstva francuske policije. Pomoću svoje izražene empatije i izuzetnog znanja uspijeva se uvući u glave žrtava i osumnjičenika kako bi riješila i najteže zločine. Vođa odjela, Thomas Rocher prisiljen je surađivati s Chloe unatoč njezinim neobičnim metodama i iskrenim opservacijama koja često pogađaju i njega samog. Više navikao na akciju nego na ispitivanje sitnih detalja Rocher Choleinu pojavu nerijetko smatra pogubnom za svoje kolege, no više od razlika ovaj neobičan par spaja suosjećanje s žrtvama i želja za pravdom.

Radnja šeste sezone nastavlja se nekoliko mjeseci nakon radnje finala pete u kojem je život izgubila narednica Frederique “Fred” Kancel. Chloé Saint-Laurent vraća se iz psihijatrijske ustanove u Odjel za umorstva u kojem su svi još u šoku od Fredine smrti. Još uvijek nije sposobna za terenski rad, pa pronalazi posao u arhivi. Zapovjednik Rocher jedan dan spriječi otmicu 18-godišnje djevojke koji otmičar zamjeni za svoju sestru Coralie koja je nestala prije 15 godina. Mada joj je zabranjeno uplitanje u istragu Chloe se ipak uključuje dirnuta pričom o nestaloj djevojčici, ali otkriva istinu koja je puno dublja i šokantnija od starog slučaja nestanka.

Seriju su kreirale Fanny Robert i Sophie Lebarbier. U ulozi Chloe Saint-Laurent nalazi se Odile Vuillemin, dok zapovjednika Thomasa Rochera igra Phillipe Bas.

Profileri su najgledanija francuska dramska serija proteklih nekoliko godina sa 7,7 milijuna gledatelja po epizodi. Finale pete sezone oborilo je nacionalni rekord gledanosti s čak 8,6 milijuna gledatelja. O međunarodnom uspjehu dovoljno govori sama činjenica da je serijal prodan u 83 zemlje. Šesta sezona svjetsku premijeru je imala krajem 2015. godine, a sad se po prvi put prikazuje u našoj regiji, ekskluzivno na AXN Adriji.

Dvanaest 50-minutnih epizoda serije Profileri emitirat će se u tjednom terminu petkom u 21:00 od 1. srpnja.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala