Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rory upoznaje Michelle Obamu
U kratkom video isječku "Gilmorice" i Michelle Obama promoviraju slobodnu edukaciju za djevojke

Rory upoznaje Michelle Obamu

 Od posljednjeg puta kada smo je vidjeli Rory Gilmore je uspjela stići od Stars Hollowa do Bijele kuće, doduše samo na nekoliko minuta u ovom kratkom video isječku.

Alexis Bledel uskočila je u svima poznatu ulogu Rory iz serije Gilmorice kako bi upoznala Michelle Obamu, suprugu američkog predsjednika. Tako smo prvi video isječak za novu sezonu "Gilmorica" dobili direktno iz Bijele kuće.  Kratki video je objavljen na službenom Twitteru serije s podnaslovom: "Samo dvije djevojke razgovoraju o knjigama..."

Dok se prva dama priprema za put u Liberiju, Maroko i Španjolsku kako bi promovirala svoju inicijativu Let Girls Learn, Rory preporučuje štivo za čitanje. Uvijek spremna Rory svojim prijedlozima knjiga gotovo zatrpa Michelle Obamu mnoštvom knjiga koje je donijela.

 Ovaj dvominutni duhoviti skeč promovira upravo inicijativu Let Girls Learn, kojim se pokušava olakšati obrazovanje djevojaka diljem svijeta i donijeti svijest o potrebi edukacije mladih djevojaka. Ova plemenita inicijativa je upravo ona akcija za koju bi se Rory i borila. Zahvaljujući tome, nakon 9 godina vidjeli smo Alexis Bledel u svojoj najpopularnijoj ulozi. 

 

Gilmorice se vraćaju na male ekrane ove jeseni, ali točan datum premijere Netflix još nije otkrio. Nova sezona s naslovom "Gilmore Girls: A Year in the Life" sastojat će se od četiri 90-minutna dijela, a svi omiljeni originalni likovi serije se vraćaju. 

Glavna glumačka postava će uključivati Melissu McCarthy, Lauren Graham, Scotta Pattersona, Rose Abdoo, Sally Struthers, Kelly Bishop, ali i niz drugih glumaca koji su kroz sedam sezona serije bili dio glumačke postave poput Miloa Ventimiglie, Davida Sutcliffea, Jareda Padaleckija, Matta Czuchryja i mnoge druge. 

 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala