Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Potvrđeno: James Earl Jones se vraća 'Ratovima zvijezda'
Sve novosti o filmu "Star Wars: Rogue One" - James Earl Jones, Forest Whitaker i niz fotografija glavnih likova

Potvrđeno: James Earl Jones se vraća 'Ratovima zvijezda'

 Ovog tjedna saznali smo kako će se Darth Vader pojaviti u novom Star Wars filmu, a tko će mu posuditi svoj glas ostalo je skriveno, ali ne zadugo. Konačno je i potvrđeno kako će James Earl Jones posuditi svoj glas ovom ikoničnom negativcu. 

James Earl Jones će ponovno za Star Wars: Rogue One preuzeti ulogu Darth Vadera. Rogue OneFelicity Jones u glavnoj ulozi u kina stiže kasnije ove godine. Radnja filma je smještena između događaja iz filmova Osveta Sitha i Nova nada, a prati događaje oko grupe odmetnika koji su ukrali nacrte za izgradnju originalne Zvijezde smrti. Slijedom toga nikoga nije iznenadilo kako ćemo ponovno na velikim platnima vidjeti Darth Vadera.

James Earl Jones se vraća ulozi u igranom filmu nakon višekratnog angažmana u istoj ulozi u animiranoj seriji Star Wars Rebels.

Predsjednica Lucasfilma, Kathleen Kennedy, prilikom ove objave upozorila je fanove kako će se Darth Vader samo kratko pojaviti na platnu: "Vrijeme koje će on provesti na platnu je umjereno, ali u ključnim i strateški bitnim trenutcima bit će od velike važnosti."

Ipak, Darth Vader neće biti jedini negativac filma. Štoviše, glavnog neprijatelja ove skupine odmetnika glumit će Ben Mendelsohn. Kao Director Orson Krennic, Ben Mendelsohn je na čelu vojske Deathtroopera, elitne specijalne jedinice unutar vojske Carstva. On je ambiciozan časnik koji se želi umiliti caru, a Vader će ga nadgledati kako bi bio siguran da će Krennic obaviti posao koji mu je povjeren.

U cijelom nizu razotkrivanja novih likova Star Wars sage saznali smo i da će Forest Whitaker tumačiti lik Saw Gerrere s kojim smo se imali prilike susresti u animiranoj seriji The Clone Wars.

Sve uloge s novim fotografijama likova donio je Entertainment Weekly. Među novim fotografijama možete vidjeti Felicity Jones u ulozi Jyn Erso i njezinog vjernog kapetana Cassiana Andora, kojeg glumi Diego Luna, te Donnieja Yena, slijepog ratnika imena Chirrut Imwe i Jianga Wena u ulozi njegovog prijatelja Bazea Malbusa. U filmu će glumiti i Mads Mikklesen u ulozi oca Jyn Erso, Galena Ersoa traženog od strane Empirea i Alliancea. 

Star Wars: Rogue One u kinima očekujemo 16. prosinca 2016. godine.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala