Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 26.6.
Nedjelju provedite uz utakmice i neke od ovih serija ili filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 26.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 26.6.

SERIJE / EMISIJE

Sestra Jackie, HTV2 u 00:10 sati
HTV prikazuje šestu sezonu ove crne komedije. Jackie se ponovno drogira, ali ovaj put ima novi pristup. Pretvara se da je čista, ide na sastanke liječenih ovisnika i ne krade lijekove iz bolnice. Ujutro čak ide i u teretanu, gdje tablete nabavlja od zaposlenice u svlačionici.

Kalifornikacija, HTV2 u 00:40 sati
Ovo je i službeno posljednja vožnja slavnom kalifornijskom obalom s jedinstvenim Hankom Moodyjem (David Duchovny). Kad smo posljednji put vidjeli Hanka, mudro je odustao od odlaska privatnim avionom (Air Force 69) s Atticusom da bi sjeo na Krullov (Steve Jones) motor kako bi raspalio ljubavni plam s voljenom Karen. Ali hoće li ga ona dočekati raširenih ruku? Teško.

FILMOVI

Obračun među plaćenicima, RTL u 21:50 sati
U glavnoj se ulozi nalazi Gina Caranao, majstorica borilačkih vještina, koja je sve vratolomije u filmu izvela sama, bez kaskadera. Mallory Kane je unajmljena od strane brojnih globalnih jedinica da obavlja poslove koje vlade ne smiju odobriti. Kad jedna misija krene po zlu ona shvati da je prevarena te se svim snagama i umijećem mora izboriti kako bi pobjegla onima koji ju love...

Laka lova, Doma TV u 22:45 sati
Johan Westlund vodi dvostruki život i kreće se u otmjenim krugovima Stockholma. Međutim, ima financijskih poteškoća. Kako bi mogao održati luksuzni životni stil, upada u svijet organiziranog kriminala i počne prodavati kokain. Njegova se sudbina poveže s dvojicom muškaraca – Jorgeom koji bježi od srpske mafije i policije, te mafijašem Mradom, koji pokušava uhvatiti Jorgea.

S.W.A.T.; Specijalna operacija, Nova TV u 23:20 sati
Riječ je o nastavku popularnog akcijskog krimi trilera S.W.A.T. iz 2003. godine sa Samuelom L. Jacksonom, Colinom Farrellom i Michelle Rodriguez u glavnim ulogama.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala