Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 25.6.
Pogledajte što se večeras nudi prije i poslije utakmice hrvatske reprezentacije u osmini finala na EURO 2016

TV Preporuke dana – Subota 25.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 25.6.

SERIJE / EMISIJE

UEFA EURO 2016 Hrvatska – Portugal, HTV2 u 20:50 sati

Domovina, HTV1 u 00:10 sati
Napeta akcijska drama koja je nakon druge sezone bila nominirana za čak 11 nagrada Emmy nastavlja se uzbudljivom trećom sezonom koja započinje s posljedicama strašnog napada koji je desetkovao američku obavještajnu zajednicu. Taj događaj pokrenuo je lov u cijelome svijetu za najtraženijim teroristom Nickom Brodyjem (Damian Lewis).

FILMOVI

Preko svih granica, RTL u 20 sati
Angelina Jolie glumi mladu i bogatu Amerikanku, Sarah Jordan koja zaintegrirana humanitarnim radom dr. Nicka Callahana (Clive Owen) krene u ratom zahvaćenu Afriku u nadi da će u suradnji s njime pomoći bespomoćnim žrtvama.

Mahnitost, HTV3 u 21:55 sati
Riječ je o posljednjem uistinu uspješnom Hitchcockovom filmu realiziranom u vrijeme kad je njegova redateljska zvijezda, uslijed skromnih rezultata ostvarenih na kino-blagajnama i smrti Hitchcockova stalnog suradnika, skladatelja Bernarda Hermanna, već počela tamnjeti.

Predsjednička igra, RTL 22:30 sati
Film o hrabroj novinarki je prema vlastitom scenariju režirao Rod Lurie, a glavne uloge tumače proslavljene holivudske zvijezde Kate Beckinsale, Vera Farmiga, nominiran za Oscara Matt Dillon, Angela Bassett, Alan Alda, David Schwimmer, Noah Wyle i drugi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala