Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 24.6.
Večeras su na programu odlični, rado gledani filmovi uz koje izdvajamo finale 2. sezone serije "Domovina"

TV Preporuke dana – Petak 24.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 24.6.

SERIJE / EMISIJE

Kolo sreće, RTL u 20:10 sati
Zabavite se uz još jednu epizodu popularnog kviza kroz koji vas vode Boris Mirković i hostesa Iva Jerković. Tko će večeras osvojiti bogatu novčanu nagradu?

Pitanje časti, Nova TV u 21:25 sati
Odluke koje Šinasija namjerava donijeti u vezi s budućnošću i loš odnos s Neriman odvode ga u neželjenom smjeru. Zehra i Nezahat, koje su saznale ono što je Asli stvarno doživjela, obuzete tugom i razočaranjem ne znaju što učiniti.

Domovina, HTV1 u 23:30 sati
U posljednjoj epizodi ove sezone Carrie mora shvatiti što zapravo želi, Brody ide na piće s Faberom kako bi odlučio o budućnosti svoje obitelji, Saul dobiva tajni zadatak, a Quinn donosi odluku koja može sve promijeniti.

FILMOVI

Messi, HTV2 u 20 sati
Film prati legendarnog nogometaša Lionela Messija od njegovih ranih godina života i nogometnih početaka pa sve do slavnih dana na Camp Nou. O Messiju govore njegovi suigrači iz Barcelone koji s njim provode svaki dan, ali govore i nogometne legende i bivši igrači Barcelone kao što su Cruyff i Maradona.

Bean... film vrhunske katastrofe, RTL u 21:05 sati
Slijedeći svjetski uspjeh TV serije Mr. Bean s Rowanom Atkinsonom u naslovnoj ulozi, udruženi britanski i američki producenti smislili su filmski projekt posvećen televizijskom junaku. Scenarij za film napisali su tvorci serije, Richard Curtis i Robin Driscoll. Film nije dobio laskave ocjene poput serije, ali publika ga je jako dobro primila. U Hrvatskoj je bio najgledaniji filmski hit sezone.

Bijeg iz Gulaga, HTV2 u 21:45 sati
Od redatelja Petera Weira stiže potresna priča o skupini zatvorenika sovjetskog Gulaga koji se odluče na očajnički čin. Film je inspiriran knjigom The Long Walk Sławomira Rawicza.

Nemoguća misija RTL u 22:55 sati
Tajnom agentu Ethanu Huntu namjestili su strašan zločin- seriju ubojstava članova njegovog špijunskog tima. Bježi od vladina eskadrona smrti koji mu je za petama, probija se u najtajnije odaje CIA-e, visi s krova jurećeg vlaka, a sve u neprestanoj borbi da ostane korak ispred progonitelja i bude korak bliže otkrivanju zapanjujuće istine...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala