Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 19.6.
Nedjelju provedite uz utakmice i neke od ovih serija ili filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 19.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 19.6.

SERIJE

Hrvatski kraljevi, HTV1 u 21 sat
Iako je riječ o reprizi, riječ je o odlično igrano-dokumentarnoj seriji. Za snimanje je po prvi put rekonstruirana hrvatska kraljevska kruna, prvi put su napravljene vjerne rekonstrukcije starohrvatskih crkvi u prirodnoj veličini, te kameni natpisi. Pomoću računala realno su prikazane bitke i opsade. Hrvatski vladari Trpimir, Tomislav, Stjepan Držislav i drugi po prvi put su oživljeni na kameri i dobili su svoje lice i karakter. U realizaciji ovog projekta sudjelovalo je više od tisuću ljudi.

Cyber detektivi, Doma TV u 22:45 sati
U finalu prve sezone Kennex i Dorian istražuju niz ubojstava ubojice koji kopira serijskog ubojicu kojeg je ulovio Kennexov otac. Tijekom istrage biotehnologija budućnosti baca novo svjetlo na zločine prošlosti. Istodobno Dorian dobiva procjenu izvedbe nakon ponovne aktivacije.

FILMOVI

Sati, RTL u 20 sati
Film o muškarcu koji za vrijeme katastrofe mora donijeti odluku života je počeo s prikazivanjem u kinima mjesec dana nakon nesretne smrti Paula Walkera koji je ovom ulogom samo potvrdio koliko će doista nedostajati na filmu.

Posljednji gospodar zraka, Nova TV u 21:30 sati
Zrak, voda, zemlja, vatra. Jedna od četiri nacije koje spaja sudbina, ona koja upravlja vatrom, objavit će rat ostalima. Taj rat trajat će puno stoljeće bez ikakve nade na vidiku koja bi mogla spriječiti njihovo potpuno uništenje. Uhvaćen između borbe i hrabrosti, mladi Aang otkriva da je on usamljeni Avatar koji posjeduje nevjerojatnu moć manipulacije sa sva četiri elementa.

Tajni snovi jedne šopingholičarke, RTL u 22 sata
Film je nastao prema bestselleru Sophie Kinselle, proslavljene autorice serije romana o šopingholičarkama. Rebecca Bloomwood ima 25 godina i živi sa svojom najboljom prijateljicom Suze u njezinom stanu u popularnom dijelu grada. Radi jako dosadan posao u financijskom magazinu i ovisna je o šopingu što joj uz njezinu malu plaću stvara ogromne probleme. Računi joj se nagomilavaju i ona u jednom trenutku odluči prestati kupovati što završi potpunim fijaskom...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala