Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Evo što vam donosi ljeto na RTL-u!
U ljetnim mjesecima na male ekrane RTL donosi red zabave, smijeha, akcije i pustolovine za cijelu obitelj

Evo što vam donosi ljeto na RTL-u!

Foto: RTL

U ljetnim mjesecima na male ekrane RTL donosi red zabave, smijeha, akcije i pustolovine za cijelu obitelj. Gledatelji će osvježenje od ljetnih žega moći pronaći u popularnim televizijskim kvizovima, dramskim i humorističnim serijama te najboljim filmskim hitovima današnjice.
 
Već od 17 sati svakog radnog dana gledatelji mogu pratiti uspone i padove ljubavne priče dvoje mladih iz različitih podneblja i sasvim drugačijih obitelji u dramskoj seriji Ruža vjetrova. Prvu sezonu serije, u kojoj glavne uloge imaju mladi Anja Alač i Matko Knešaurek dok su im se kao iskusnije kolege pridružili Stojan Matavulj, Mirna Brekalo, Nives Ivanković, Frano Lasić te mnogi drugi, gledatelji će moći pratiti i vikendom u 17:25 sati.
 
 
Emisija Sve u šest ostaje u svom dobro poznatom terminu, 17:55, nakon čega slijedi pregled događanja iz zemlje i svijeta u središnjoj informativnoj emisiji RTL Danas u 18:30, u kojoj, kao i dosad urednički i novinarski tim donosi pregled svih novosti iz zemlje i svijeta. Davor Dretar Drele i ekipa kviza Pet na pet i dalje su vjerni svom ustaljenom terminu u 19:15, dok ljubitelje lova na slova očekuju nove epizode jednog od najpopularnijih televizijskih kvizova Kola sreće čiji su domaćini Boris Mirković i Iva Jerković.
 
Ovog ljeta na malim ekranima neće nedostajati zabavnih večeri uz Andriju i Anđelku od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat, te najboljih akcijskih, humorističnih i romantičnih filmova današnjice nakon RTL Direkta, te u udarnom terminu vikendom.
 
 
Slavna holivudskih imena, poput Eddiea Murphyja, Bena Stillera, Stevea Martina, Jackie Chana, Denisa Quaida, Michaela  i drugih zabavljat će gledatelje hitovima kao što su Tisuću riječi, Pink Panther, Špijun iz susjedstva, Zvjezdane staze, Šangajski vitezovi, Dan poslije sutra i Prometej. I najmlađi će moći uživati u animiranim klasicima među kojima su i Vrlo zapetljana priča te Ledeno doba 4: Zemlja se trese.
 
Na RTL 2 ovog ljeta stižu serije koje će natjerati gledatelje da otkriju detektiva u sebi kao što su Kriminalni umovi koja prati rad FBI agenata koji pomažu lokalnim vlastima u rješavanju zamršenih, okrutnih ili serijskih zločina, te Zaboravljeni slučaj čiji su neuobičajen zaplet, originalna priča, odlični glumci te iskusni producenti i autori dobitna kombinacija za osvježenje tijekom toplih ljetnih večeri.
 
 
Za ljubitelje akcijskih i humorističnih serija tu su i Chicago u plamenu koja prati živote vatrogasaca i medicinskog osoblja u bolnici u Chicagu, Kontrola bijesa s nepopravljivim Charliejem Sheenom te Pravila igre s Davidom Spadeom.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala