Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Superman stiže u Supergirl
Omiljeni superjunak sa drugog planeta u drugoj će se sezoni pridružiti svojoj rođakinji Kari Danvers - Superdjevojci

Superman stiže u "Supergirl"

U jednom se trenu činilo kako bi Supergirl mogla biti u nevolji. Superjunačka serija krenula je s prikazivanjem na CBS-u, no nakon vrlo snažnog početka gledanost je pala i budućnost serije bila je upitna. Zatim se Warner Bros. Television odlučio na lukav potez kako bi na životu održao seriju Grega Berlantija, prebacio produkciju u Vancouver radi uštede te maknuo seriju sa CBS-a na CW, gdje će biti uz druge superjunake - Arrowa i Flasha.

Kako bi privukli još gledatelja, odlučili su u drugoj sezoni počastiti obožavatelje pojavljivanjem Supermana/Clarka Kenta. Do sada smo imali samo priliku vidjeti udaljene snimke, razmjenu poruka i mlađe verzije omiljenog superjunaka, no do sada se službeno nije pojavio u seriji.

Warner Bros. je objavio kako će Superman gostovati u prve dvije epizode druge sezone no za sada nije poznato tko bi ga trebao utjeloviti. "Oduševljeni smo što možemo dovesti Clarka Kenta i njegov malo poznatiji alter ego u svijet Supergirl.", rekao je izvršni producent Andrew Kreisberg u izjavi za novinare i dodao: "Superman će se pojaviti u prve dvije epizode nove sezone i jedva čekamo vidjeti tko će ovoga puta nositi crveni plašt."

DC Comics već ima drugu verziju Supermana, a glumi ga Henry Cavill, kojeg smo nedavno gledali u filmu Batman v Superman: Zora pravde. No ovo nije prvi put da DC bira druge glumce za televizijske uloge. Batman v Superman nas je također upoznao sa filmskom verzijom Flasha, kojeg glumi Ezra Miller dok ga u televizijskog verziji utjelovljuje Grant Gustin.

Tko će ovoga puta biti Superman saznat ćemo krajem godine kada sa prikazivanjem krene druga sezona serije Supergirl.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala