Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stjepan Magdić, Brutala i Devin Juraj odlaze u finale Supertalenta!
Sa završetkom posljednje polufinalne emisije kompletirano je 13 finalista Supertalenta

Stjepan Magdić, Brutala i Devin Juraj odlaze u finale Supertalenta!

Odluka žirija u posljednjoj polufinalnoj emisiji Supertalenta bila je nikad teža. Ususret finalu zaredali su se sjajni nastupi polufinalista, a najveći broj glasova gledatelja osvojio je maleni virtuoz na harmonici Stjepan Magdić. U odabiru između drugog finalista, plesne skupine Brutala i solo plesača Devina Juraja, žiri se ipak, teška srca, odlučio za Brutalu.

Međutim, pred sam kraj emisije voditelji Rene Bitorajac i Igor Mešin priopčili su žiriju da imaju priliku ispraviti svoju odluku ukoliko su požalili za nekim, što znači da je žiri dobio priliku odabrati jednu točku koja je bila drugo ili trećeplasirana, a za koju se nisu odlučili poslati ju u finale. Između Dos Guitarrasa, Sinova, Traumatic Artsa, Poline Mytko, Clique i Devina Juraja žiri je zaključio da bi im najviše bilo žao da ne gledaju Devina u finalu te je on kao dobitnik dijamantne ulaznice postao 13. finalist Supertalenta.

Uz navedenih troje finalista, sljedeće nedjelje za titulu pobjednika četvrte sezone Supertalenta borit će se i već poznati finalisti: Luka Pirić, Tomy Mihičinac, Petar Bruno Basić, A.K.A Crescendo, Erik Balija, Jelena Znaor, Transform Crew, Step 'n Jazz, Malci te Lana sa psom Vicky.
 
Najmlađi natjecatelj posljednje polufinalne emisije Supertalenta, Stjepan Magdić dirnuo je sve svojim nevjerojatnim umijećem sviranja harmonike te je podignuo cijeli studio na noge! „Jako je lijepo i istovremeno neobično vidjeti dijete koje do te mjere razumije glazbu s devet godina. Neke stvari se ne mogu naučiti, tvoj talent je onaj koji tebe održava na površini i sve nas ostavlja bez daha“, poručila mu je Martina. „Ti si, čovječe, faca. Ti rasturaš tu harmoniku, to radiš svjetski“ oduševljena je bila i Danijela koja ga je nazvala malim princem, a Mario je zaključio: „Svi kažu svira kao veliki, ne, veliki sviraju kao Stjepan Magdić! Ti si Stjepan Amadeus Magdić!
 
 
Plesna skupina Brutala, koja spaja suvremeni ples s breakingom predstavili su se s koreografijom naziva 'Secret'. „Krenuli ste jako suvereno pričati nam priču i onda se desilo da vidim nešto što nikada nisam vidjela u životu! A to je vaša sinergija. To je bilo toliko fenomenalno usklađeno, nisam sigurna je li mi ikad itko ovako jasno ispričao plesnu priču!“ jasna je bila Martina. Danijela je odlučila napraviti iznimku i ne dati nikakav komentar na njihov nastup kako ne bi, kako kaže, pokvarila emociju koju su joj pružili, dok je Mario prokomentirao u svom stilu: „Mala, malo si sra*a, ali bilo je brutala!
 
 
Nastup Devina Juraja ponovno je naježio gledatelje, a Martina mu je poručila da je on njezin favorit i dodala: „Danas si ponudio malo zemljanih strasti, dopustio si nam da ti dođemo puno bliže i time si podigao ljestvicu ove izvedbe.“ Mislav mu je kazao da razumije iz kojeg kuta stvara te da je on zbilja supertalent, a Mario je poručio: „Oduševljen sam, razvalio si, sviđa mi se kombinacija plesova. Kad ti krene karijera trebao bi se zvati Divine, jer ti zbilja jesi divine! Bravo, majstore!
 
 
Na četvrtom mjestu našle su se cure iz Pole Dancea Phoenix. Ovog puta, Tina i Jelena predstavile su se točkom 'Ameno', a zaslužne su za sjajan početak večeri! „Ja se vama divim u svakom slučaju, svaki put iznenađujete, i zaista ulažete u svaki aspekt. Ovo je bio još efektniji nastup od audicije, mislim da možete biti jako zadovoljne same sobom“, rekao im je Mislav, a Danijela je zaključila kako su pokazale izvanrednu snagu žene.
 
 
25-godišnji Tunižanin Noureddine Sayeh, još jedanput je oduševio gledatelje svojim robotskim plesom. Finale je pokušao izboriti točkom 'Virus', a plesao je, kaže, za majku koju nije vidio već devet mjeseci. „Drago mi je da si s nama, nevjerojatno barataš svojim tijelom, izvodiš razne figure, došao si nam u ovu zemlju, i ja sam jako sretan što si došao. Nadam se da si u međuvremenu našao posao“ komentirao je Mislav, a Martina je dodala: „Fasciniraju me tvoji pokreti, ali tvoji zvukovi, osim što je bolno, je i fascinantno!
 
 
Zrno bibera, odnosno Tibor Matejčić izveo je sjajne trikove, a predstavio se točkom 'Čarobni svijet'. „Ovo je svjetska točka, ja bih toliko htio biti ti“ rekao mu je Mario, a Mislav je zaključio da je znatno podebljao nastup od audicije, dok je najponosnija bila Danijela koja ga je stiskom na zlatnu gljivu poslala direktno u polufinale showa.
 
 
Cajklapa, izuzev toga što je publika sjajno reagirala na njihovu izvedu, ovoga puta nisu uspjeli doprijeti do Martine. „Imam problem s vašim imenom i izjavom da su cajke svugdje oko nas i da ne možemo od njih pobjeći. Pola vašeg repertoara ne bih prepoznala, imam više negativan nego pozitivan stav“, rekla im je Martina te dodala: „Nije mi se desilo ništa novo i drugačije. Da bi mene impresionirali, morali biste neke stvari promijeniti.“ Na njihovu stranu stala je Danijela: „Ja sam bila prozivana što sam zabavljač, više puta, s više strana, prihvaćam da su cajke tu, to ne možemo negirati. Vrlo atraktivno i posebno!
 
 
Tamburaški sastav Carice za polufinalnu emisiju odlučile su se na mash up Severine i J.Lo, no ni njihovim nastupom Martina nije bila zadovoljna te im je čak stisnula X. „Vrlo jednostavno, baš sam razočarana. Sjećam se audicije, sjećam se zaintrigiranosti i polagala sam velike nade u vas, da ćete se vokalno posložiti i uštimati, ne mogu opraštati ovu količinu falševa u polufinalu!“ Danijela je zaključila da su bile atraktivne te dodala: „Morate mijenjati, koketirati, ostanite u ovakvoj formaciji.“
 
 
Izvrsni beatboxer Tin Duvnjak izveo je točku pod nazivom 'Ritam s onoga svijeta', a od žirija je dobio same pohvale. „Ne znam razumiju li ljudi koliko je to kompleksno, radi tu cijeli glazbeni aparat. Ovo je bila čista glazba!“ kazala je Martina.
 
 
Na posljednjem mjestu prema glasovima žirija našla se pjevačica Zorana Unković koja je, unatoč grlobolji, sjajno izvela pjesmu 'Ain't No Sunshine'. „Sviđa mi se priča kakvu pričaš, životni stil kakav vodiš, ne znam jesi li bolesna ili ne, malo su se čule neke tehničke nesigurnosti.“ komentirao je Mislav, a Martina je dodala: „Meni se sviđa kako pjevaš, sviđaš mi se kao osoba i izmamljuješ mi osmijeh na lice!“ 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala