Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 5.6.
Večeras iz programa izdvajamo reality seriju "Skladišni ratovi Teksas", dvije serije i nekoliko zanimljivih filmova

TV Preporuke dana - Nedjelja 5.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 5.6.

EMISIJE / SERIJE

Skladišni ratovi Teksas, RTL 2 u 20h
U tri sezone, tj. ukupno 78 epizoda, voditelj aukcija Walt Cade te natjecatelji Ricky i Bubba Smith, te i Lesa Lewis i Jerry Simpson u prvoj sezoni, zatim Jenny Grumbles i Mary Padian od druge sezone, vode nas u skladišta Teksasa koja su puna svakakvih čuda, neka manje, a neka više vrijednih. Kada se renta skladište ne plati, sadržaj tog skladišta nađe se na aukciji i tu profesionalni kupci kreću u nadmetanja. No prije samog nadmetanja, kupci imaju svega 5 minuta da pogledom ocijene vrijedi li išta od stvari pobacanih posvuda u skladištima te se nakon toga primaju ponude na službenoj aukciji.

Duga mračna noć, HTV 1 u 20:06h
Iva i Vera sele se u luksuzni gradski stan i premda je pred Ivom "partijska karijera", zbog sve većih sumnji koje iskazuje prema novom poretku, tajna služba, OZNA, počinje ga prisluškivati. U njegovom rodnom kraju sustavno se provode odmazde i deportacije. To zahvaća i njemačke obitelji čiji su sinovi poginuli u partizanskim odorama. Iva je zbunjen i ogorčen. Pokušava zaštititi ljude za koje je uvjeren da su nevini, no to ga dovodi u sve oštrije sukobe sa Špancem, majorom OZNE i suprugom Verom. Razdor zahvaća i Ivinu obitelj, što će kulminirati tragičnom smrću njegova oca Luke.

Supertalent, Nova TV u 20:10h
Posljednja polufinalna emisija Supertalenta uživo ove nedjelje predstavit će posljednjih desetero polufinalista, a samo dvoje najboljih proći će u finale. Ujedno, ovo je i posljednja prilika za deset točaka da pokažu svoj puni potencijal i pridruži se već poznatoj ekipi u finalu.

FILMOVI

Harry Potter i darovi smrti, 2. dio, Doma TV u 19:40h
Bitka između dobrih i zlih sila svijeta čarobnjaka eskalira u veliki rat. Ulog nikad nije bio veći i nitko nije zaštićen. Harry Potter bit će pozvan prinijeti svoju posljednju žrtvu dok se posljednji okršaj s Voldemortom približava.

Planet majmuna: Postanak, RTL u 20h
Radnja filma smještena je u sadašnje vrijeme, u San Francisco, gdje eksperimentiranja s genetskim inženjeringom vode razvoju inteligencije kod majmuna. Ta arogancija ljudske vrste dovest će do početka rata za premoć između ljudi i majmuna.

Iluzionist, HTV 2 u 21:11h
Eisenheim (Edward Norton) se rodio kao sin stolara u Austro-Ugarskoj. Jednog dana susreće putujućeg mađioničara kraj ceste. Nakon što mu mađioničar pokaže par trikova, i on i stablo pod kojim je sjedio nestanu. Eisenheim ubrzo postaje opsjednut iluzijama. Također se zaljubi u Sophie (Jessica Biel), koja ja nažalost izvan njegovog dosega jer je ona član plemenite obitelji Von Teschen. Ta razlika u staležu ih ne spriječava da se potajno nalaze u tajnom skrovištu u šumi. Eisenheim planira otputovati u Kinu, gdje misli izučiti sve tajne magije. Sophie obećava da će poći s njim. No, na sam dan putovanja, policija dolazi po Sophie te ju odvode od Eisenheima. Eisenheim napušta selo te putuje svijetom, gdje usavršava svoje znanje magije.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala