Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 29.5.
Večeras izdvajamo zanimljive serije i emisije te tri filma među kojima je nagrađivani hrvatski film "Broj 55"

TV Preporuke dana - Nedjelja 29.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 29.5.

SERIJE

Duga mračna noć, HTV 1 u 20:07h
Ratni zadaci i borbe stalno razdvajaju Ivu od Vere i tek rođenog sina. No, završetak rata ponovno će ih spojiti. Sve troje vraćaju se u Ivin rodni kraj. A tamo vlada osjećaj straha i tjeskobe. Koliko god radostan zbog sinovog povratka s činom partizanskog pukovnika, otac Luka sumnja u vrijeme koje dolazi. Iva sazna da mu je prijatelj Mata uhapšen i s ostalim zarobljenim ustašama čeka smaknuće, jer su partizanske egzekucije već počele. Uz pomoć trećeg prijatelja, liječnika Roberta, spašava Matu u želji da sačuva osjećaj starog prijateljstva i odanosti.

Supertalent, Nova TV u 20:10h
Ove nedjelje Supertalent donosi novih deset natjecatelja i njihovih točki s kojima će se boriti za ulazak u finale. Do sada je poznato osam finalista, a tko će im se pridružiti, ostaje nam vidjeti. Ove nedjelje vidjet ćemo što će izvesti tamburaški sastav Slavonska duša, s kojom pjesmom će se predstaviti dvanaestogodišnja Nika Pastuović, a s kojom Filip Koncoš. Braća Matej i Danijel Švec koji nastupaju pod imenom Street Brothers užarit će atmosferu u studiju svojim performansom i isklesanim tijelima, a vidjet ćemo i koje vratolomije i kaskaderske trikove će izvesti Tomy Mihičinac koji je zahvaljujući Reneu i Igoru, na audiciji osvojio zlatnu ulaznicu u polufinale. Zanimljivo će biti vidjeti i što će pripremiti plesačica Mia Petković, kao i hoće li Plesna skupina Clique opravdati dano povjerenje.  Nastupit će i Miiomir Miljatović koji balansira s predmetima, Aryan iluzionist, a maleni Luka Pirić pokušat će oboriti rekord u slaganju Rubikove kocke.

Poirot, HTV 2 u 21:49h
Ostarjeli Hercule Poirot, sada u invalidskim kolicima i obolio od artritisa, ponovno se susreće sa svojim starim prijateljem satnikom Hastingsom ondje gdje je sve počelo. Upoznali su se prije 30 godina na ladanjskom posjedu Styles. Poirot je tada bio izbjeglica, a Hastings ranjeni vojnik. Ondje su prvi put zajedno istraživali ubojstvo, a čini se da će to i posljednji put učiniti upravo ovdje. Od posljednjeg susreta obojicu je pogodila tragedija. Hastings je postao udovac, a Poirot teški srčani bolesnik. No um velikog detektiva i dalje je vrlo oštar i aktivan. Povjerava svom starom prijatelju kako je uvjeren da se u Stylesu ponovno skriva ubojica te da je samo pitanje vremena kad će ubiti. No problem je u tome što Poirot još ne zna tko je ubojica ni tko je žrtva, a zbog lošeg zdravlja ne može voditi istragu onako kako bi to htio. Poirot uposli Hastingsa da bude njegove oči i uši. No njegovo je zdravstveno stanje sve lošije, a ostali gosti uskoro postaju žrtve neobičnih napada. Poirot je sve uvjereniji da je napokon susreo sebi ravnog. Mora prikupiti posljednje atome snage i maksimalno iskoristiti svoje "male sive stanice" u borbi s neprijateljem na svom posljednjem slučaju.

FILMOVI

Dan obuke, Doma TV u 20h
Mladi idealist Jake Hoyt (Ethan Hawke) želi postati agent za narkotike policije Los Angelesa, te spriječiti dilere da neometano prodaju drogu na ulicama, ali to će mu za rukom izgleda poći iznimno teško jer 24 sata svoje obuke mora provesti s agentom Alonzom Harrisom (Denzel Washington). Harris je veteran, u Odjelu za narkotike već više od desetljeća, a njegove su metode, blago rečeno, tijekom vremena postale upitne, ako već ne i otvoreno korumpirane. Kako dan prolazi, Hoyt tim metodama svjedoči iz prve ruke, dok ga do ludila dovodi razmišljanje o tome tko je u cijeloj priči pravi krivac i gdje se to točno kriju odgovori.

Broj 55, HTV 1 u 21:05h
U jesen 1991. mala skupina hrvatskih vojnika improviziranim oklopnim vozilom vlastite izrade odlazi u patrolu. Ubrzo padaju u zasjedu, vozilo biva onesposobljeno, a oni su prisiljeni sakriti se u obližnju kuću. Njihov otpor udruženim snagama pobunjenih Srba, JNA i srpskih specijalaca traje gotovo 24 sata, a paralelno pratimo napore njihovih suboraca da ih izvuku iz okruženja.

Povijest nasilja, Doma TV u 22:15h
U uspavanome gradiću Millowbrook u Indiani, mirni čovjek Tom Stall (Viggo Mortensen), vlasnik popularne mjesne zalogajnice, uživa u obiteljskom životu sa svojom voljenom suprugom Edie (Maria Bello) i njihovo dvoje djece. No, život mu se preokreće naglavce kada nevjerojatnom vještinom i hladnokrvnošću ubije dvojicu nasilnika koji su u pokušaju pljačke životom zaprijetili Tomovoj zaposlenici. Tom postaje mjesni junak, te završava na naslovnim stranicama novina i u udarnim terminima informativnih emisija. Vrlo brzo u Millowbrooku se pojavljuje mafijaš Carl Fogarty (Ed Harris), koji Toma naziva imenom Joey Cusack, tvrdeći kako ga poznaje iz prošlosti u kojoj je bio plaćeni ubojica. Tom se na to pokušava ne obazirati, ali Carl i njegovi ljudi napadnu njegovu obitelj, pa ih je primoran braniti. Čini se kako Tom doista krije tajnu iz prošlosti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala