Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ewan McGregor zvijezda 3. sezone Farga
U novoj sezoni serije "Fargo" Ewan McGregor će glumiti ne jednu, nego čak dvije uloge

Ewan McGregor zvijezda 3. sezone "Farga"

 Produkcija na 3. sezoni serije Fargo započinje krajem ove godine, a do sada nismo dobili nikakve naznake o novoj radnji ili likovima sezona. Kao i u prve dvije sezone čini se kako nas glumačka postava serije nikako neće razočarati. Prvi izbor glumaca za novu sezonu donosi nam Ewana McGregora u dvostrukoj ulozi.

 Ewan McGregor će u novoj sezoni glumiti dva brata, Emmita i Rayja Stussyja. U hladnoj Minnesoti Emmit je poznat kao "kralj parkalirališta". Emmit je uspješni mogul nekretnina i obiteljski čovjek, dok je njegov mlađi brat Ray svoj vrhunac doživio u srednjoj školi. Krupnije građe i proćelav, Ray je sada samo socijalni radnik koji radi sa zatvorenicima, a svoj neuspjeh u životu zamjera svome starijem bratu. 

Obožavatelji ove nagrađivane serije upoznati su s formatom "Farga" u kojoj radnje sezona nisu izravno povezane. Dosadašnjim nezavisnim kriminalističkim zapletima prve i druge sezone zajednički su bili samo neki likovi, a kakve poveznice ćemo naći u 3. sezoni Noah Hawley, showrunner i kreator serije, nije još otkrio. 

Prva sezona u kojoj su glavne uloge imali Billy Bob Thornton, Martin Freeman, Allison Tolman i Colin Hanks, nagrađena je s dvije Primetime Emmy Awards i dva Zlatna globusa. Druga sezona s Kirsten Dunst, Tedom Dansonom, Patrickom Wilsonom i Bokeemom Woodbineom nominirana je za dva Zlatna globusa.

Ewanu McGregoru nisu nepoznate dvostruke uloge, primjerice u najnovijem filmu Last Days in the Desert glumi i vraga i Isusa. McGregor trenutačno snima nastavak Trainspottinga

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala