Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Margot Robbie pokrenula spin-off o Harley Quinn
Robbie je tijekom priprema za "Odred otpisanih" zaključila da je vrijeme da DC-jeve superjunakinje dođu u prvi plan

Margot Robbie pokrenula spin-off o Harley Quinn

Nekoliko mjeseci je još ostalo do premijere sljedećeg DC Comics kino hita Odred otpisanih, a iz producentske kuće Warner Bros odlučili su dodatno pojačati iščekivanje najavom novog spin-offa o antijunakinji ovoga filma Harley Quinn.

Kako donosi The Hollywood Reporter, glumica Margot Robbie, koja je utjelovila ovu negativku u Odredu otpisanih, reprizirat će svoju ulogu, a naći će se i među producentima ovoga za sada još neimenovanog filma.
 
Unatoč tome što se čini da će Harley Quinn biti glavna zvijezda ovog spin-offa, zanimljivo je da prema onome što je za sada najavljeno, ovaj projekt ipak neće biti samostalni film o Quinn, nego će se usmjeriti na nekoliko junakinja i negativka iz DC-jevih stripova.
 
 
Detalji se kao što je to i uobičajeno čuvaju u strogoj tajnosti, a na površinu su za sada isplivala imena Batgirl i Birds of Prey. Poznato je da će i autorica scenarija ovoga filma biti žena, međutim točnu informaciju morat ćemo još malo pričekati.
 
DC je u posljednje vrijeme uvidio da se mora više posvetiti ženskim junakinjama kako bi zadovoljio taj dio publike, a neke od trenutno najpopularnijih su Quinn, Batgirl, Poison Ivy, Katana i Bumblebee.
 
Prema nekim napisima Robbie se izuzetno posvetila ulozi Harley Quinn, a tijekom iscrpnih priprema tijekom kojih je proučavala stripove, zainteresirala se i za druge ženske likove, te predložila da se napravi spin-off u kojima će one biti u prvom planu. 

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala