Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Steven Spielberg o The BFG: Ovo je priča o ljubavi
U novom traileru za "The BFG" Mark Rylance je zasjao u ulozi prijateljskog diva

Steven Spielberg o "The BFG": "Ovo je priča o ljubavi"

 Dan nakon premijere filma The BFG Stevena Spielberga na festivalu u Cannesu stiže nam nova najava ove fantastične priče. Mark Rylance u ulozi nježnog diva posebno dolazi do izražaja u novom traileru.

Steven Spielberg je tijekom promocije filma otkrio kako "The BFG" ne prati u potpunosti priču kako je izložena u knjizi pisca Roalda Dahla, već da su u filmu uzeli dosta slobode. Navodno su neki strašniji trenutci iz knjige pomalo ublaženi, a dodano je ponešto i u sam zaplet priče. Za sve promjene dobili su odobrenje od nositelja prava na djela Roalda Dahla, prenosi Variety.

Sam Spielberg je film nazvao epskom pričom o ljubavi. "Od svih priča koje sam ispričao mislim da je ova priča najviše ljubavna. To je ljubav koju djeca gaje prema svojim djedovima i bakama, te ljubav koju oni gaje prema djeci", kazao je  Steven Spielberg.

Kritike nakon prvog prikazivanja Spielbergovog filma u Cannesu ipak nisu isključivo pozitivne, iako nećete pronaći negativnih osvrta. Izvedba Marka Rylancea i čarobni svijet divova su sigurno neki od hvaljenih trenutaka filma. Izvedba Marka Rylancea u ulozi naslovnog diva potpomognuta je CGI-jem i motion-capture tehnologijom,  a možete je i sami ocijeniti u novom video isječku.

Spielberg je "The BFG" adaptirao uz pomoć preminule scenaristice Melisse Mathison s kojom je surađivao i na filmu "E.T." U glavnoj ulozi djevojčice Sophie koja se jedne večeri sprijatelji s nježnim divom mlada je debitantica Ruby Barnhill.

M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala