Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Michael B. Jordan utjelovit će zlikovca u Black Pantheru
"Black Panther" bit će već treća suradnja između redatelja "Creeda" Ryana Cooglera i glumca Michaela B. Jordana

Michael B. Jordan utjelovit će zlikovca u "Black Pantheru"

 Samo jedan dan nakon što je objavljeno kako je Lupita Nyong’o u pregovorima za ulogu u Marvelovom filmu Black Panther,  glumačkoj postavi se priključuje još jedno mlado i poznato lice - Michael B. Jordan

Za Ryana Cooglera, redatelja filma o superjunaku Crnoj panterj, i glumca Michaela B. Jordana ovo je nastavak više nego uspješne suradnje koju su započeli filmom Postaja Fruitvale. Suradnja između Ryana Cooglera i Michaela B. Jordana nastavila se na  prošlogodišnjem hitu Creed u kojoj je Jordan utjelovio glavnu ulogu Adonisa. "Black Panther" za Cooglera i Jordana tako čini već treću filmsku suradnju. 
 
Uloga u Marvelovom filmu neće biti i prvi ulazak Michaela B. Jordana u svijet superjunaka. Jordan je prošle godine nastupio u jednoj u nizu neuspješnih ekranizacija Fantastične četvorke. Kao dio "Fantastične četvorke" glumio je ulogu superjunaka, a čini se kako će ovog puta uskočiti u ulogu negativca, jednog od suparnika Crne pantere. Ipak,  detalji uloge koju će tumačiti Jordan još uvijek su tajni.
 
 
U glavnoj ulozi T'Challe, odnosno Crne pantere, nalazi se Chadwick Boseman koji se prvi puta predstavio u trenutnom kino hitu Kapetan Amerika: Građanski rat. Uz njega glumi i spomenuta Lupita Nyong’o u još neotkrivenoj ulozi žene u koju će se T'Challa zaljubiti.
 
Osim što će režirati film, Ryan Coogler će raditi i na scenariju filma zajedno s Joeom Robertom Coleom. Black Panther u kina bi trebao stići 16. veljače 2018. godine.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala