Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Regionalna premijera nove serije Čistač
Od 15. svibnja, subotom i nedjeljom u 23:00h na FOXCRIME kanalu

Regionalna premijera nove serije "Čistač"

Čistač (Spotless) je francusko - britanska kriminalistička serija autora Eda McCardiea i Corinne Marrinan, u kojoj glavnu ulogu igra nagrađivani kanadski glumac Marc - André Grondin, najpoznatiji po svojoj ulozi u filmu C.R.A.Z.Y.

Serija će premijerno biti prikazana 15. svibnja, a nadalje subotom i nedjeljom u 23:00h na FOXCRIME kanalu.

Jean Bastiére (Marc – André Grondin) tipičan je obiteljski čovjek koji već 15 godina živi u Londonu. Njegov život je potpuno sređen – ima divnu ženu Julie (Miranda Raison) i dvoje djece, i voditelj je neobičnog posla: čišćenje mjesta nakon zločina. Nakon povratka njegovog brata Martina, sklonog kriminalu, kojeg igra Denis Ménochet, život će mu se potpuno promijeniti. Martin se pojavljuje nakon deset godina i traži Jeanovu pomoć; želi sakriti žensko tijelo. Jean pristaje pomoći bratu, ali ne sluti kakve će mu to probleme donijeti. Oboje će pokušati naći rješenje I izvući živu glavu - sakrivajući tragove zločina za britanskog gangstera Nelsona Claya (Brendan Coyle).

Serija Čistač je napeta kriminalistička serija o dvojici braće koji će pokušati ponovno zadobiti kontrolu nad vlastitim životima, nakon što su donijeli neke loše odluke... Suočiti će se sa mračnim porocima iz prošlosti koji će Jeanov život i život njegove obitelji dovesti u opasnost.

U glavnim ulogama: Marc – André Grondin kao Jean Bastière, Denis Ménochet kao Martin Bastière, Miranda Raison kao Julie Greer – Bastière i Brendan Coyle kao Nelson Clay.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala