Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 13.5.
Za kraj tjedna uživajte u zanimljivim serijama, novoj Big Brother emsiji uživo ili tri zabavna i napeta filma

TV Preporuke dana - Petak 13.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak, 13.5.

SERIJE / EMISIJE

Tuđi život, Nova TV u 20:15h
Hazal opet kreće sa svojim starim ponašanjem – uzruja se jer njezino ime nije navedeno prvo na Gulsereninoj osmrtnici u novinama. Džansu pokušava imati razumijevanja, no Džihan joj kaže da ne treba trpjeti sve što joj Hazal priredi. Dilara nije otišla u Ameriku, već ostaje uz svoju obitelj u ovim teškim trenucima. Pred Ozkanom i Enginom ponovno su financijski problemi jer Harunu više nisu potrebni za ostvarivanje svojih ciljeva, pa odluči raskinuti ugovor s njihovom radionicom. Ozan čuje kako Dilara i Džihan razgovaraju o liječničkom pregledu pa se on i Džansu pojave u bolnici i saznaju istinu – Dilara je trudna! Ozan nema nimalo razumijevanja i bijesan je. Harun odlazi k svojoj teti Mahide te joj kaže da mu je potrebna.

Monk, RTL 2 u 20:35h
Sharoni se pričinja čovjek prekriven krvlju s nožem u prsima i odvijačem u uhu, pa Monk zaposli privremenu pomoćnicu (Niecy Nash), a upozna i jednog od pacijenata (Tim Bagley) svog psihijatra.

Big Brother, RTL u 22h
Večeras od 22 sata, na RTL-u kreće peta po redu Big Brother emisija uživo, a gledatelji će saznati tko od stanara napušta show. U studiju 4, u zagrebačkom Jadran filmu, voditeljica Marijana Batinić i njezin suvoditelj Neno Pavinčić ugostit će i posebne gošće. Tako će razgovarati sa Kristininom sestrom i prijateljicom, Juričinom suprugom Anom, ali i posebnom gošćom, Majom Šuput! Maja će u emisiji otpjevati i svoju novu pjesmu na koju će stanari morati otplesati koreografiju. Hoće li u tome uspjeti, gledatelji će vidjeti večeras, baš kao i jesu li prošli tjedni zadatak.

FILMOVI

Život drugih, HTV 1 u 20:03h
Kapetan Gerd Wiesler (Ulrich Muehe) je agent istočnonjemačke tajne policije. Wiesler pažljivo i potajno istražuje živote ljudi koji na neki način predstavljaju opasnost za državu. Nedugo pošto ga bivši školski kolega, poručnik Anton Grubitz (Ulrich Tukur) pozove da pogledaju kazališnu predstavu proslavljenog dramskog pisca Georga Dreymana (Sebastian Koch), ministar Bruno Hempf (Thomas Thieme) obavjesti Wieslera kako misli da je Dreymana i dalje disident. Kako se ispostavi, Hempf ima skriveni motiv zbog kojeg želi da okrivi Dreymana: on je ludo zaljubljen u Christa-Maria Sieland (Martina Gedeck), Dreymanovu devojku. Grubitz, koji želi unapređenje, imenuje Wieslera kao špijuna koji će mu pomoći u istrazi.

Ledeno doba 3: Dinosauri dolaze, RTL u 20:05h
Prijateljstvo ljenivca Sida, mamuta Mannyja i sabljozubog tigra Diega na kušnju stavlja očekivana prinova u mamutskoj obitelji (Mannyjeva je družica Ellie trudna), no kad se Sid nađe u pogibeljnoj situaciji svi su tu da mu pomognu. Naime nespretni je Sid u želji da i sam ima obitelj "usvojio" tri velika jaja, a njegova skrb o njima rezultirala je trojicom slatkih mesoždera za kojima traga njihova prva, T-Rex majka. Važne lekcije o vrijednosti obitelji i odanosti prijateljima ovaj crtić prenosi nepretenciozno i s mnogo topline.

Babel, HTV 1 u 23:51h
Četiri priče, smještene u Maroko, Meksiko, Japan te Sjedinjene Američke Države počinju tragedijom koja pogađa američki bračni par na odmoru u pustinji Maroka (Brad Pitt i Cate Blanchett), koji postaju svjesni da su dio niza događaja van njihove kontrole. U isto vrijeme gluhonijema japanska tinejdžerka u naponu mladenačkog buntovništva dolazi u sukob sa svojim ocem, dok meksička dadilja na radu kod dobrostojeće američke obitelji odluči bezu njihova znanja uzeti njihovo dvoje djece u Meksiko.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala