Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ivan Zak, ET i Nives Celzijus ove godine u Vodicama
CMC Festival je najveći festival domaće glazbe, a ove se godine održava 10. i 11. lipnja

Ivan Zak, ET i Nives Celzijus ove godine u Vodicama

Foto: CMC
Glavni medijski pokrovitelj: MojTV

Jedan od najtraženijih domaćih izvođača Ivan Zak predstavio je novu pjesmu Sve si moje koju će izvesti na CMC festivalu u Vodicama. Ivan je autor glazbe i stihova, dok aranžman supotpisuje s Lukom Kovačićem, što čini provjerenu i dobitnu kombinaciju. Novi hit prati i spot zanimljivog scenarija, a nositelji radnje u spotu ovaj su put bila djeca.

Okosnica nove pjesme je ljubavna priča odlučnog, modernog muškarca koji ne skriva osjećaje i ne boji se priznati da voli. Radnja spota praćena je dinamičnom glazbom i odličnim aranžmanom.

"Kako u glazbi, tako i u ljubavi, ne kalkuliram, ne planiram i postupam uvijek spontano i iskreno. Ova pjesma nastala je upravo na temelju tih mojih uvjerenja. 'Sve si moje' odraz je onoga kako ja vidim ljubav. Vjerujem da će se u njoj prepoznati i žene i muškarci. A energiju koju je pjesma dobila dinamičnijom glazbom, publika će zasigurno osjetiti na prvu. Za ovu pjesmu sam htio spot koji će ispričati priču na drugačiji način, naime, glavni glumci u spotu su djeca i stvarno me oduševilo kako su se oboje, i dječak i djevojčica, uživili u svoje uloge i odigrali priču kao odrasli. Pritom smo se super družili, mogu reći da mi je ovo snimanje bilo najbolje do sad. Rad s djecom je inspirativan, ozbiljni su i odgovorni, siguran sam da će se i moji obožavatelji oduševiti. Uz dobru energiju uvijek nastaju najbolje pjesme!“, izjavio je Zak.

Najdugovječnija dance grupa ET, s novom pjevačicom, 26-ogodišnjom Sarom Elenom, objavila je novi singl Ako možeš, oprosti s kojim će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama. Osječanka je ostavila najbolji dojam na audiciji, a njezin upečatljiv glas i pojava najviše su odgovarali senzibilitetu grupe ET koji tvorac grupe i producent Boytronic očekuje. Nastup na CMC festivalu bit će ujedno i prvi nastup Sare Elene uživo.

"Pjevanjem se bavim odmalena. Glazba i ples su moj život i koliko god zvuči potrošeno, trenutačno živim svoj san", rekla je Sara Elena. Autor novog singla je Boytronic, a aranžman potpisuje Inav Coste.

ET se uskoro sprema snimiti video spot u režiji Darka Drinovca, a za njegovu atraktivnost zadužen je i jedan od najboljih koreografa, Alen Sesartić, na čiju će koreografiju uz Saru Elenu plesati najbolji hip - hop plesači i plesačice u Hrvatskoj.

Nives Celzijus predstavila je pjesmu Mamurluk s kojom će nastupiti na CMC festivalu. "Rijetko pijem, ali kad popijem, onda pažljivo biram što pijem da se lagano napijem i da drugi dan ne bih imala mamurluk. Imam prijatelja Jima uz kojeg su mi noćni provodi najbolji, a sve cure i dečki mogu ga vidjeti kako je zgodan u ovom spotu. Zato smo i pokrenuli akciju #MakeHistory da svaki naš izlazak i noćni provod uđe u povijest. Pijem jedino s Jimom jer mi on pruža sigurnost. Prenio mi je kako me njegovi prijatelji smatraju ikonom seksipila i da udaram u glavu k'o mamurluk. Zato smo i novu pjesmu tako nazvali", ispričala je kroz smijeh popularna pjevačica.

Glazbu i stihove za pjesmu Mamurluk napisao je Dušan Bačić, aranžer je Bojan Dragojević.

Željno iščekivani 'mamurluk' tako je konačno ugledao svjetlo dana. A Nives k'o Nives, pametnica, rijetko ikad išta prepušta slučaju kad je njezina karijera u pitanju pa već sada najavljuje da će se za njezin show na CMC festivalu u Vodicama pozornica ponovno prilagođavati njezinom nastupu. S Karanfilima je, podsjetimo, 2014. godine, na pozornicu dovela cijelo folklorno društvo dok je prošle godine s pjesmom Biondina doslovno zapalila pozornicu i publiku - pirotehnikom i spektakularnim nastupom. Ove godine, najavljuje, želi nadmašiti samu sebe.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala