Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kapetan Amerika ostvario najbolje otvaranje godine
Kapetan Amerika postao je novi omiljeni superjunak, nadmašivši otvaranja "Deadpoola" i "Batmana v Supermana"

"Kapetan Amerika" ostvario najbolje otvaranje godine

 
Kapetan Amerika nakon što se predstavio u kinima diljem svijeta, došao je i u američka kina i odmah postavio ovogodišnji rekord otvaranja. Ovaj je dugoočekivani film privukao brojnu publiku u kino dvorane te je srušio ne samo rekorde dosadašnjih filmova o Kapetanu Americi, nego i otvaranja ovogodišnjih najvećih hitova Deadpoola i Batmana v Supermana.
 
Deadpool je imao prvo veliko otvaranje ove godine postavivši ljestvicu na vrlo visokih 132 milijuna dolara, da bi samo nekoliko tjedana kasnije Batman v Superman srušio taj rekord sa zaradom od 166 milijuna dolara na svom premijernom vikendu. 
 
 
No čini se da svijet ima novog omiljenog superjunaka. Sa zaradom od 181 milijun dolara zadnji film iz trilogije Kapetan Amerika: Građanski rat srušio je sve ovogodišnje rekorde, ali i ostvario peto otvaranje svih filmova. Prvo mjesto i dalje drži prošlogodišnji hit Ratovi zvijezda: Sila se budi (247 milijuna dolara), a u top pet najboljih otvaranja trenutno se još nalaze Jurski svijet (208 milijuna dolara), Osvetnici (207 milijuna dolara) i Osvetnici 2: Vladavina Ultrona (191 milijun dolara).
 
Nakon što još jedan incident u kojeg su upleteni Osvetnici rezultira velikom kolateralnom štetom, vlada SAD-a osniva političko tijelo koje bi trebalo nadgledati i kontrolirati ovaj tim superjunaka. Takav razvoj situacije podijelit će Osvetnike i od starih prijatelja stvoriti suparnike. 
 
Kapetan Amerika: Građanski rat u našim se kinima prikazuje od 5. svibnja.
 

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala