Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ben Affleck uzdignuo se do izvršnog producenta za Justice League
Nakon uloge Batmana raste značaj Bena Afflecka u kreiranju DC-ijevog svemira

Ben Affleck uzdignuo se do izvršnog producenta za "Justice League"

Foto: PR Photos

 Iako je malo službenih detalja otkriveno o DC-jevom idućem velikom filmu Justice League Part One, već dvije godine znamo kako je Zack Snyder na čelu filma kao redatelj, a da je Chris Terrio zaslužan za scenarij filma (obojica bi trebala u istoj formaciji snimiti i drugi dio "Justice Leaguea"). Unatoč dosadašnjoj samouvjerenosti Warner Brosa, čini se kako povjerenje nije na vrhuncu s obzirom na oštre kritike koje su dočekale premijeru filma Batman v Superman: Zora pravde

Ben Affleck će se pojaviti u ulozi Batmana i u nastavcima Justice League kao nezaobilazni član ekipe, a Affleck se trenutačno nalazi upravo usred snimanja prvog dijela "Justice Leaguea". No, u iznenađujućem potezu studija Ben Affleck neće odigrati ulogu samo ispred filmskih kamera nego i iza njih. 

Kako izvještava Deadline, Ben Affleck je popisu svojih dužnosti u DC-jevom svemiru (ne zaboravimo i režiju samostalnog filma o Batmanu) pridodao i ulogu izvršnog producenta prvog dijela "Justice Leaguea". Affleck će navodno prvenstveno surađivati sa scenaristom Chrisom Terriom na dotjerivanju već spremnog scenarija. Također će imati i nekakvu nedefiniranu ulogu u postprodukciji.

Što ovo znači za film, još uvijek nije lako odrediti. Koliko će zapravo kreativnog utjecaja imati Affleck na finalni izgled filma, a koliko je titula samo vrsta kompenzacije teško je reći. Sigurno je da Afflecku nije stran posao scenarista (Dobri Will Hunting, Nestala bez traga, Grad lopova), a usko je surađivao i s Chrisom Terriom na nagrađivanom filmu Argo. Dakle, ne valja zanemariti i uspjehe glumca u redateljskoj stolici. Mnoge prognoze ne nagovještavaju idealan uspjeh DC-jevih franšiza, a često se u negativnim ocjenama ubraja i rad redatelja Zacka Snydera. Nesumnjivo se takvi prognozeri nadaju da će utjecaj Afflecka biti pozitivan, što na redatelja što na samu priču filma. U svakom slučaju prerano je za donošenje konačnih zaključaka.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala